Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Degroms sāk ar 155 km/h, Bamgārners nepārliecina

Juris Miņins
Juris Miņins

Degroms sāk ar 155 km/h, Bamgārners nepārliecina
Džeikobs Degroms
Foto: USA Today/Scanpix

Šonakt aizvadītajās Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlēs laukumā devās arī vairāki, tā teikt, pirmā lieluma zvaigžnu statusu ieguvušie spēlētāji, taču viņi sniegums tik agrā pavasarī vēl nebija tik labs kā gaidīts.

Ņujorkas "Mets" spēlētājs Džeikobs Degroms sāka spēli pret Hjūstonas "Astros" un uz metēju kalniņa pavadīja vienu iningu. Jāsaka gan, ka šajā iningā "dūzis" tika pie viena straikauta, taču pieļāva divus atsitienus un zaudēja vienu punktu. Priekš pirmās sezonas spēles tas nav nekas traks, turklāt, komandas treneri neļāva savam metēju komandas līderim situāciju izlabot un uz otro iningu vairs neizlaida laukumā. Tajā pašā laikā Degroms jau pirmajā mačā paspēja nodemonstrēt lielisku metiena ātrumu, kas sasniedza 97 jūdzes/stundā, jeb 155 km/h.

Jāpiebilst gan, ka Ņujorkas komanda piekāpās Hjūstonas "Astros" ar 1:10, turklāt, mačs tika pārtraukts jau astotajā iningā.

Citā spēlē Medisons Bamgārners, Sanfrancisko "Giants" viens no labākajiem metējiem, atgriezās spēļu apritē, no kuras bija "izkritis" pēc divām ar savainojumiem pilnām sezonām. Pēc piecu mēnešu pauzes Bamgārners gan vēl ne tuvu nebija savā "kaujas formā", jo viena ininga laikā pieļāva piecus atsitienus un zaudēja sešus punktus.

Neskatoties uz to, pats spēlētājs, kā arī komandas treneris Brūs Bošī, pēc mača šo sniegumu vērtēja kā kopumā pozitīvu, tiesa, vairāk koncentrējoties uz spēlētāja sajūtām un atlabšanas procesu, nevis pašu sniegumu laukumā.

Sanfrancisko komanda, kura spēlēja pret Čikāgas "Cubs", šajā spēlē zaudēja ar 5:9.

Pirmo spēli šajā pirmssezonā aizvadīja arī lietuvietis Dovidas Neverauskas, kurš ar vienu izspēlētu iningu, kurā pieļāva tikai vienu atsitienu un punktus nezuadēja, palīdzēja Pitsburgas "Pirates" ar 10:6 tikt galā ar Maiami "Marlins".

MLB pirmssezona, 24.02.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsCardinals12:2
AstrosMets10:1
BravesAstros2:5
MarlinsPirates6:10
TwinsRed Sox5:8
YankeesRays8:5
PhilliesTigers10:6
Blue JaysOrioles8:9
DiamondbacksIndians12:3
CubsGiants9:5
RoyalsAthletics14:5
AngelsDodgers9:13
White SoPadres4:5
MarinersRockies4:2
RedsAngels14:2
BrewersRangers10:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/