Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Japānas fenomens Otani debijā nepārliecina

Juris Miņins
Juris Miņins

Japānas fenomens Otani debijā nepārliecina
Šoheis Otani
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt savu pirmo maču Augstāko beisbola līgu (MLB) līmenī aizvadīja viens no labākajiem jaunajiem beisbola spēlētājiem Šoheis Otani pavasara pārbaudes mačā Losandželosas "Angels" sastāvā izejot laukumā mačā pret Milvokī "Brewers".

Šoheis Otani bija viens no apspriestākajiem beisbolistiem ne tikai šajā ziemā, bet arī iepriekšējā sezonā, jo viņa sniegums Japānas profesionālajā beisbola līgā bija ļoti iespaidīgs, turklāt, kas šo spēlētāju padara īpašu, viņš var spēlēt gan kā metējs, gan arī laukuma spēlētājs, kas mūsdienu beisbolā ir diezgan liels retums.

Tāpēc nebija nekāds brīnums, ka par šo īpašo beisbolistu cīnījās virkne MLB komandu, taču vairāksolīšanā uzvarēja Losandželosas "Angels", kuri tad arī nolīga Šoheju.

Tiesa, jāatzīst, ka Otani debija, kas notika MLB pirmssezonas Kaktusu līgas mačā, nebija diez ko pārliecinoša. Japānis sāka šo maču uz metēju kalniņa, bet jau pēc 1.1 ininga tika nomainīts, jo šajā laikā bija pieļāvis divus atsitienus un zaudējis divus punktus, kā arī vienu reizi zaudējis dueli ar atsitēju (divus – vinnējis). No otras puses, viņš nodemonstrēja savu roku spēku, raidot bumbiņu ar teju 100 jūdzes stundā lielu ātrumu.

Pēc mača komandas vadība atzina, ka ir priecīga redzēt savu jaunieguvumu laukumā, tajā pašā laikā pagaidām neuztraucas par viņa sniegumu, jo uzsver, ka 23 gadus vecais beisbolists pagaidām vēl tikai apgūst MLB spēli.

Jāpiebilst, ka, lai arī Šoheis Otani ir arī ļoti labs atsitējs, savā pirmssezonas debijas spēlē pie nūjas viņš neķērās.

MLB pirmssezona, 24.02.

MājniekiViesiRezultāts
CardinalsMets10:5
RaysRed Sox3:4
Blue JaysTigers4:5
BravesAstros1:6
OriolesPhillies6:9
YankeesPirates4:1
NationalsMarlins2:3
DodgersRoyals4:8
PadresAthletics3:8
RangersCubs1:6
RockiesReds11:4
GiantsDodgers9:3
BrewersAngels5:6
White SoxMariners5:3
IndiansDiamondbacks11:2
TwinsOrioles1:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/