Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Mets", Degroms spēlē labi, taču zaudē "Braves"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Mets", Degroms spēlē labi, taču zaudē "Braves"
Džeikobs Degroms
Foto: USA Today/Scanpix

Lielisku sniegumu aizvadītajā Augstāko beisbola līgu (MLB) regulārās sezonas mačā nodemonstrēja Ņujorkas "Mets" komanda, sevišķi metēju rotācija ar Džeikobu Degromu priekšgalā, taču tas nepalīdzēja vienībai pieveikt Atlantas "Braves" (1:2).

Ņujorkas "Mets" metēju rotācija aizvadītajā naktī demonstrēja vēsturiski labu sniegumu, jo 14 iningu laikā izcēlās ar 26 straikautiem, kas ir atkārtot MLB rekords. Tiesa, puse no visām pretinieku izslēgšanām tika ierakstīta Džeikoba Degroma kontā. Tas gan nebija viss kā metējs palīdzēja savai komandai, jo sestajā iningā viņš arī raidīja bumbiņu tribīnēs, gūstot savu otro "Home run" sezonā un trešo visā karjerā.

Jāpiebilst, ka Degroms ir kļuvis arī par vienīgo MLB spēlētāju, kuram divreiz ir izdevies vienas spēles laikā gūt veikt 13 vai vairāk straikautus un raidīt bumbiņu ārpus laukuma.

Tiesa, neskatoties uz lielisko metēju sniegumu, "Mets" uzbrukums šoreiz nebija uzdevumu augstumos un tā arī nespēja gūt nevienu punktu, kamēr Atlantas "Braves" vienība, lai arī tam viņiem bija nepieciešami 14 iningi, prata salauzt ņujorkiešu pretestību un svinēja uzvaru ar 2:1.

Degroma vēsturiskai sniegums šajā mačā nebija vienīgais uzmanības vērtais apstāklis, jo tāpat atlantietis Ronalds Akuna pamanījās "nozagt" bāzi, kas viņam izdevās jau 30. reizi sezonā, tādējādi, kopā ar 34 "Home run" sitieniem, viņš varēja pievienoties prestižajam 30-30 klubam. Vēl vairāk, viņš, kopā ar līgas superzvaigzni Maiku Trautu, ir divi vienīgie spēlētāji līgas vēsturē, kam ir izdevies iekļūt šajā prestižajā kompānijā nesasniedzot 22 gadu vecumu.

Tāpat jāatzīmē, ka Fredijs Frīmens šajā mačā izsita vienu punktu, kas viņam ļauj atrasties rezultatīvāko MLB spēlētāju galvgalī, jo nu viņa kontā ir jau 104 punkti.

Par dienas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Bostonas "Red Sox" pārstāvis Džeidī Martinezs, kurš izcēlās ar diviem "Home run" un septiņiem izsistiem punktiem. Tas Bostonas komandai palīdzēja ar 11:0 pārspēt Sandjego "Padres".

Savstarpējo maču sēriju ir uzsākušas abas MLB līdervienības, Amerikas līgas līderi Ņujorkas "Yankees" un šobrīd labākā Nacionālās līgas komanda, Losandželosas "Dodgers". Pirmajā sērijas mačā uzvaru ar 10:2 izcīnīja ņujorkieši, kas viņiem ļāva pietuvoties "Dodgers" komandai MLB kopvērtējumā un nu vienības šķir vairs tikai viena uzvara.

MLB regulārā sezona, 23.08.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsCubs9:3
RedsPirates2:3
RaysOrioles7:1
BravesMets2:1
RyalsIndians1:4
PhilliesMarlins11:19
AngelsAstros4:5
DiamondbacksBrewers1:6
RangersWhite Sox3:8
TigersTwins9:6
RockiesCardinals3:8
Red SoxPadres11:0
YankeesDodgers10:2
Blue JaysMariners4:7

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/