Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Desklafani met, atsit un nodrošina "Reds" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Desklafani met, atsit un nodrošina "Reds" uzvaru
Entonijs Desklafani
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Sinsinati "Reds" metējs Entonijs Desklafani aizvadītajā naktī burtiksi viens pats nodrošināja savas komandas panākumu pār Čikāgas "Cubs", jo bija labs kā no metēju kalniņa, tā arī atsitēja pozīcijā.

Nacionālajā līgā, pretēji tam kā tas notiek Amerikas līgā, kā zināms, metēji nav pasargāti no iešanas uz atsišanas pozīcijām, taču šonakt, Sinsinati "Reds" komandas fani var teikt, ka labi, ka tā, jo viņu komandas sākumsastāva metējs Entonijs Desklafani izmantoja šo situāciju pilnā apmērā.

Metējs, lai arī mača ievadā pats pieļāva "Home run" atsitienu, ko izpildīja Vilsons Kontrerass, pats trešajā iningā izdarīja to, kas ļoti bieži nenotiek, proti, pie pilnām bāzēm raidīja bumbiņu tribīnēs, gūstot tā saukto "Grand Slam Home run", kas ir pati rezultatīvākā izspēle beisbolā, jo dod maksimālo punktu skaitu – četrus.

No metēju kalniņa Desklafani gan nebija tik veiksmīgs, taču izdarīja pietiekoši, lai Sinsinati vienība spētu uzvarēt, turklāt, izdarīt to gana pārliecinoši. 6.1 ininga laikā viņš pieļāva trīs atsitienus, divi no kuriem bija "Home run", kā arī pieļāva četrus brīvgājienus uz pirmo bāzi. Tāpat viņa kontā trīs straikauti.

Tiesa, lai arī Sinsinati "Reds" šajā mačā svinēja uzvaru ar 11:2, kopumā viņiem tas neko diži nemainīja, jo Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā viņi ieņem pārliecinošu pēdējo vietu, no pirmās pozīcijas, kurā atrodas Milvokī "Brewers", atpaliekot par 14 uzvaru tiesu. Čikāgas "Cubs" no Milvokī komandas atpaliek par divām uzvarā, turklāt, šīsnakts neveiksme viņus nav attālinājusi no pirmās vietas, jo arī "Brewers" piedzīvoja zaudējumu.

Zaudējumu Viskonsinas komanda piedzīvoja pret Sentluisas "Cardinals" – 2:3. Šajā mačā uzvarētāju rindās ar diviem "Home run" sitieniem un trim izsistiem punktiem izcēlās ķērājs Jadirs Molina.

MLB regulārā sezona, 23.06.

ViesiMājniekiRezultāts
AthleticsWhite Sox7:6
RangersTwins9:6
MarlinsRockies6:2
PhilliesNationals5:3
DiamondbacksPirates7:2
PadresGiants3:5
CardinalsBrewers3:2
OriolesBraves7:5
CubsReds2:11
YankeesRays0:4
TigersIndians1:4
MarinersRed Sox7:2
RoyalsAstros3:4
DodgersMets8:3
Blue JaysAngels4:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/