Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Brewers" tiek pie sestā panākuma pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Brewers" tiek pie sestā panākuma pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Milvokī "Brewers" vakardien notikušajā Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā tika pie savas sestās uzvaras pēc kārtas, ar 4:2 pārspējot Maiami "Marlins".

Milvokī "Brewers" komandai sezonas ievads nebija izdevies tāds kā viņi gaidīja, taču pašlaik, kā izskatās, komanda ir saņēmusies un atradusi savu spēli, jo nu jau ir uzvarējusi sešus mačus pēc kārtas.

Pats mačs gan nebija diez ko aizraujošs, jo komandas spēlēja ļoti pragmatiski, tajā pašā laikā Mivokī komandas spēlētāji prata saņemties arī sarežģītās situācijās un tas viņus arī izglāba. Jāpiebilst, ka "Brewers" labā pirmos punktus guva bijušais "Marlins" spēlētājs Kristians Jeličs, kurš no Floridas uz Viskonsinu pārcēlās vien šajā starpsezonā. Džuniors Guerera, kurš tika pie savas otrās uzvaras, piecos iningos pieļāva piecus atsitienus, taču zaudēja vien vienu punktu.

Tiesa, šis iespaidīgais uzvaru gājiens pagaidām Milvokī "Brewers" komandai nav devis pirmo vietu Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā, jo arī Sentluisas "Cardinals" rāda labu beisbolu. Šonakt viņi ar 9:2 pārspēja līgas vājāko komandu Sinsinati "Reds".

Jāpiebilst arī, ka "Brewers" nav vienīgā komanda ar sešu uzvaru sēriju, jo arī Hjūstonas "Astros", esošie MLB čempioni, ir izcīnījuši sešus panākumus pēc kārtas. Pēdējais no tiem – 7:1 pret Amerikas līgas vājāko komandu, Čikāgas "White Sox".

Savukārt individuāli visspilgtāko sniegumu nodemonstrēja Baltimoras "Orioles" atsitējs Menijs Mačadao. Viņš izcēlās ar diviem "Home run" sitieniem, taču tas viņa komandai laimi neatnesa un "Orioles" piekāpās Klīvlendas "Indians" ar 3:7.

Visbeidzot, ir jāpiemin, ka vakardien tika uzstādīts arī viens MLB rekords, proti, Brendons Belts, Sanfrancisko "Giants" atsitējs, uzstādīja rekordu vienā izgājienā saņemto metienu skaita ziņā, jo, lai viņu izslēgtu no spēles Losandželosas "Angels" metējam Džeimijam Bariajam bija jāveic 21 metiens un kopumā Belts atsitēja pozīcijās pavadīja 13 minūtes.

MLB regulārā sezona, 22.04.

ViesiMājniekiRezultāts
IndiansOrioles7:3
Blue JaysYankees1:5
RoyalsTigers8:5
TwinsRays6:8
PiratesPhillies2:3
AstrosWhite Sox7:1
MarlinsBrewers2:4
RedsCardinals2:9
MarinersRangers4:7
CubsRockies9:7
Red SoxAthletics1:4
GiantsAngels4:2
PadresDiamondbacks2:4
NationalsDodgers3:4
MetsBravesPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/