Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Sākas MLB pirmssezonas mači

Juris Miņins
Juris Miņins

Sākas MLB pirmssezonas mači
Ičiro Suzuki
Foto: AFP/Scanpix

Ar vienas dienas nokavēšanos, šodien tika dots starts Augstāko beisbola līgu pirmssezonas mačiem, kuros pie pirmajām uzvarām šajā gadā tika Filadelfijas "Phillies" un Sietlas "Mariners" vienības.

MLB pirmssezonas mačiem bija jāsākas jau 21. februārī, taču lietus dēļ Sietlas "Mariners" un Oklendas "Athletics" komandu cīņa tika atcelta, tāpēc lielais beisbols savu aktīvo sezonu sāka dienu vēlāk un uzreiz ar diviem mačiem.

Jāsaka, ka, kā jau visās līgās un visos sporta veidos, agrie pirmssezonas mači nav gluži tas laiks, kad spriest par komandu un pašu beisbolistu spējām un gatavību sezonai. Tomēr, mačs ar Sietlas komandas dalību piesaistīja uzmanību.

Galvenais iemesls tam bija Ičiro Suzuki atgriešanās beisbola laukumā. 45 gadus vecais japānis, kurš ir viens no visu laiku labākajiem savas valsts spēlētājiem MLB, pagājušajā gadā atgriezās "Mariners" rindās, taču jau maijā viņš no spēlētāja kļuva par komandas ofisa darbinieku un konsultantu, neizslēdzot, ka varētu atgriezties. Nu, iespējams, ka uz īsu brīdi, bet tas ir noticis, jo pašlaik Suzuki gatavojas sezonas atklāšanas mačiem, kas norisināsies Tokijā un kuros Sietlas un Oklendas komandas tiksies vēlreiz.

Iespējams, ka tieši šī iespēja noslēgt karjeru savu skatītāju priekšā pamudināja gan Ičiro, gan "Mariners" komandas vadību atgriezt veterānu aktīvo spēlētāju sarakstā.

Savā pirmajā mačā kopš pagājušā gada pavasara Ičiro Suzuki divreiz gāja uz atsišanu un tika pie viena atsitiena, bet aizsardzībā spēlēja ārējā laukuma kreisajā pusē.

MLB pirmssezonas mači turpināsies šodien, kad tiks aizvadītas 16 spēles.

MLB pirmssezona, 22.02.

ViesiMājniekiRezultāts
PhilliesRays3:2
AthleticsMariners1:8

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/