Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Verlanders, "Astros" atkal piedzīvo negaidītu neveiksmi

Juris Miņins
Juris Miņins

Verlanders, "Astros" atkal piedzīvo negaidītu neveiksmi
Foto: USA Today/Scanpix

Hjūstonas "Astros" jau otro reizi divu nedēļu laikā, esot pārliecinošu favorītu lomā, piedzīvo zaudējumu Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā. Šoreiz ar 1:2 tika atzīts Detroitas "Tigers" pārākums.

Iepriekš jau ziņojām, ka Baltimoras "Orioles", dienu pēc tam kā piekāpās Hjūstonas "Astros" ar 2:23, revanšējās Teksasas komandai ar 8:7, kas, skatoties no bukmeikeru pozīcijām, bija lielākais pārsteigums pēdējo 15 gadu laikā.

Šodien hjūstonieši, ar to pašu Džastinu Verlanderu uz metēju kalniņa, kurš jau mačā pret "Orioles" nenodemonstrēja labāko sniegumu, ar 1:2 piekāpās Detroitas "Tigers". Bukmeikeru izliktais koeficiets uz Detroitas komandas uzvaru bija 5.35, uzstādot jaunu "rekordu", jo pēdējo 15 gadu laikā nevienai MLB vienībai nebija izdevies kas tāds.

Runājot par spēli, tad tā, kā var noprast pēc rezultāta, bija diezgan spraiga, jo tādā mazrezultatīvā beisbolā, protams, katra kļūda var būt liktenīga. Interesanti, ka visus trīs punktus komandas guva pēc solo "Home run" sitieniem.

Savukārt jau pieminētais "Astros" metējs Džastins Verlanders, kuram šī bija spēle pret savu bijušo komandu, kopumā gan nevar teikt, ka nospēlēja slikti, jo aizvadīja pilnu spēli, kuras laikā izcēlās ar 11 straikautiemm nepieļāva nevienu brīvgājienu un maču noslēdza tikai ar diviem atsitieniem, taču šoreiz nesaņēma vajadzīgo atbalstu no uzbrucējiem.

Interesants ir arī fakts, ka pēdējo divu sezonu laikā Hjūstonas "Astros", lai arī šobrīd tā ir viena no spēcīgākajām MLB komandām, jau trīs reizes ir zaudējusi mačos, kuros viņi ir dominējoši favorīti. Bez abām šīssezonas spēlēm jāpiemin arī 2018. gada mačs pret tiem pašiem Detroitas "Tigers", kad detroitieši tika pie panākuma, lai arī bukmeikeri šādu iespēju bija novērtējuši ar 4.51.

MLB regulārā sezona, 21.08.

ViesiMājniekiRezultāts
PadresReds2:4
MarinersRays6:7
White SoxTwins4:0
RockiesDiamondbacks7:2
AngelsRangers7:8
RoyalsOrioles1:8
NationalsPirates11:1
IndiansMets3:4
PhilliesRed Sox5:2
MarlinsBraves0:5
BrewersCardinals5:3
GiantsCubs11:12
TigersAstros2:1
YankeesAthletics4:6
Blue JaysDodgers1:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/