Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Līderu cīņā "Diamondbacks" pārliecinoši uzvar "Rockies"

Juris Miņins
Juris Miņins

Līderu cīņā "Diamondbacks" pārliecinoši uzvar "Rockies"
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī savu otro triju spēļu sērijas maču aizvadīja divas Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas komandas - Arizonas "Diamondbacks" un Kolorado "Rockies". Uzvaru ar 16:5 svinēja Arizonas vienība.

Arizonas "Diamondbacks" un Kolorado "Rockies" ir komandas, kas pašlaik atrodas savu divīziju līderpozīcijās, kā arī tās aktīvi cīnās par līderpozīcijām Nacionālajā līgā, tāpēc šai sērijai ir principiāls raksturs. Tiesa, šīsnakts cīņā nekāda spēkošanās līdz pēdējam iningam un pēdējam autam nesanāca, jo mača liktenis tika izšķirts jau ceturtajā izspēļu cēlienā, kad Arizonas komanda guva desmit punktus, kas Kolorado komandai bija nesadeldējams pārsvars.

Sākumā gan, otrajā iningā, tieši "Rockies" bija tie, kas atklāja spēles rezultātu, kad veiksmīgs sitiens padevās Markam Reinoldsam, taču tā arī bija vienīgā reize, kad Kolorado komanda bija izvirzījusies vadībā.

Ceturtajā iningā "Rockies" metējs Džefs Hofmans pieļāva deviņus punktus, bet Džordans Lailzs – vēl vienu, kas arī "apraka" visas cerības uz veiksmīgu spēles iznākumu. Turklāt, kas interesanti, lai arī viena ininga laikā tika gūti 10 punkti (MLB modernās ēras rekords ir 17, visā MLB pastāvēšanas laikā - 18), ne reizi arizonieši pa šo laiku nebija raidījuši bumbiņu ārpus laukuma.

Kopumā "Diamondbacks" labā punktus guva septiņi spēlētāji, taču pats veiksmīgākais bija otrajā bāzē spēlējošais Brendons Drūrijs, kuram seši gūti punkti. Savukārt no metējiem pie uzvaras tika Taihuans Vokers, kurš aizvadīja sešus iningus, zaudēja trīs punktus un astoņas reizes bija pārāks dueļos ar atsitējiem.

Līdz ar šo zaudējumu, Kolorado "Rockies" ir zaudējuši arī līderpozīcijas Nacionālajā līgā, jo paralēli šim mačam, Losandželosas "Dodgers" tikās ar Ņujorkas "Mets" un svinēja uzvaru ar 8:2, kas nozīmē, ka pašlaik Nacionālajā līgā ir divvaldība. Savukārt Arizonas komanda no "Rockies" un "Dodgers" atpaliek par vienu uzvaru.

MLB regulārā sezona, 21.06.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsMarlins1:2
RedsRays3:8
Red SoxRoyals4:6
PadresCubs3:2
IndiansOrioles5:1
AngelsYankees4:8
CardinalsPhillies7:6
GiantsBraves3:5
Blue JaysRangers7:5
PiratesBrewers3:4
White SoxTwins2:4
DiamondbacskRockies16:5
MetsDodgers2:8
AstrosAthletics5:1
TigersMariners5:7

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/