Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Trauts un Belindžers turpina cīņu par "Home run" karaļa godu

Juris Miņins
Juris Miņins

Trauts un Belindžers turpina cīņu par "Home run" karaļa godu
Maiks Trauts
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Augstākajās beisbola līgās (MLB) Maiks Trauts raidīja bumbiņu ārpus laukuma un tādējādi panāca Koudiju Belindžeru, turpinot cīņu par labākā "Home run" izsitēja godu.

Šajā sezonā cīņa par "Home run" karaļa titulu, jeb visvairāk gūtajiem šāda veida sitieniem sezonas laikā, ir gan īpaši sīva, gan principiāla. Par sīvu to var saukt tāpēc, ka Maiks Trauts un Koudijs Belindžers jau labu laiku iet "punkts punktā" un uz katru viena izrāvienu, otrs atbild ar to pašu. Savukārt par principiālu to var saukt divu iemeslu dēļ. Trauts pārstāv Losandželosas "Angels", kamēr Belidžers ir Losandželosas "Dodgers" spēlētājs. Protams, par klasisku derbiju šo abu komandu cīņu nenosauksi, taču faktiski šī cīņa notiek vienas pilsētas ietvaros, lai gan katra komanda pārstāv savu līgu – "Angels" ir Amerikas līgas, bet "Dodgers" Nacionālās līgas pārstāvji. Uz šo brīdi abiem beisbolistiem ir 42 veiksmīgi atsitieni.

Maiks Trauts savu līdz šim pēdējo "Home run" guva mačā pret Teksasas "Rangers", kad pēc viņa atsitiena jau pirmajā iningā bumbiņa lidoja tribīnēs. Šis sitiens, protams, palīdzēja "Angels" vienībai izcīnīt uzvaru ar 5:1. Jāpiebilst, ka jau pašlaik Trauts, kurš ir apmaksātākais sportists Ziemeļamerikas profesionālajā komandu sportā, ir uzstādījis karjeras rekordu sezonas laikā gūto "Home run" skaita ziņā.

Koudijam Belindžeram šoreiz gan nācās iztikt bez "Home run" sitieniem, taču viņš tāpat deva savu ieguldījumu Losandželosas "Dodgers" panākumā pret Toronto "Blue Jays" – 16:3. Viņa kontā trīs izsisti punkti.

Tiesa, par šī mača apspriestāko spēlētāju kļuva "Dodgers" metējs Kleitons Keršovs, kurš izcīnīja savu 13. uzvaru sezonā un 166. panākumu "Dodgers" kreklā, Losandželosas kluba rekordu sarakstos apsteidzot leģendāro Sindiju Kaufaksu un ieņemot piekto vietu kopējā ieskaitē, bet starp kreiļiem ir labākais. Jāpiebilst gan, ka "Dodgers" uzvaru rekords pieder Donam Satonam, kurš ir uzvarējis 233 mačos.

MLB regulārā sezona, 20.08.

ViesiMājniekiRezultāts
AngelsRangers5:1
Royals Orioles1:4
NationalsPirates1:4
IndiansMets2:9
PhilliesRed Sox3:2
MarienrsRays7:4
PadresReds2:3
MarlinsBraves1:5
BrewersCardinals4:9
AngelsRangers2:3
GiantsCubs3:5
TigersAstros3:6
White SoxTwins4:14
RockiesDiamondbacks7:8
YankeesAthletics2:6
Blue JaysDodgers3:16

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/