Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Fīrss, Loreano palīdz "Athletics" sagraut "Rangers" un panākt "Astros"

Juris Miņins
Juris Miņins

Fīrss, Loreano palīdz "Athletics" sagraut "Rangers" un panākt "Astros"
Foto: AP/Scanpix

Oklendas "Athletics" vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā ar 9:0 pārspēja Teksasas "Rangers" komandu, kas viņiem Amerikas līgas Rietumu divīzijā ļāva panākt Hjūstonas "Astros", kuri ieņem pirmo vietu.

Oklendas "Athletics" vienība ir lieliski izmantojusi pašreizējo MLB čempionu un Amerikas līgas Rietumu divīzijas līderu Hjūstonas "Astros" neveiksmju joslu, panākot spēcīgāko divīzijas komandu, lai gan vēl salīdzinoši nesen viņu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem bija gana pārliecinošs. Par iemeslu tam ir vājā hjūstoniešu spēle, jo no pēdējiem 10 mačiem viņi ir spējuši uzvarēt vien divos, kamēr oklendiešiem šādā pašā nogrieznī ir septiņas uzvaras.

Pēdējā no tām – ar 9:0 sagraujot Teksasas "Rangers", kas ir šīs pašas divīzijas vājākā komanda. Jāsaka, ka šajā mačā ļoti labi spēlēja Ramons Loreano, kurš četros mēģinājumos tika pie diviem atsitieniem, kas abi bija "Home run" un guva piecus punktus. Tāpat ar bumbiņas raidījumiem tribīnēs izcēlās Kriss Deiviss un Stīvens Piskotī.

Savukārt no metēju kalniņa Mets Fīrss aizvadīja septiņus iningus, kuru laikā viņš ļāva izdarīt tikai vienu atsitienu un pieļāva vienu brīvgājienu, taču pats no spēles izslēdza astoņus pretiniekus.

Uz šo brīdi Oklendas "Athletcis" ir panākusi Hjūstonas "Astros", taču vēl aizvien atrodas otrajā vietā divīzijā, jo hjūstoniešiem līderpozīcijas ļauj nosargāt ievērojami labākā gūto un zaudēto punktu attiecība.

MLB regulārā sezona, 20.08.

ViesiMājniekiRezultāts
OriolesBlue Jays3:5
BravesPirates1:0
IndiansRed Sox5:4
White SoxTwins8:5
GiantsMets2:1
RoyalsRays0:1
RedsBrewers2:5
RangersAthletics0:9
AstrosMariners4:7
CardinalsDodgers5:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja