Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Rays” pārspēj Amerikas līgas līderus “Rangers”

Juris Miņins
Juris Miņins

“Rays” pārspēj Amerikas līgas līderus “Rangers”
Foto: AFP/Scanpix

Tampabejas “Rays” komanda, kas pašlaik pārdzīvo ne to labāko sezonu, aizvadītajā naktī izcīnīja uzvaru pār Augstāko beisbola līgu (MLB) Amerikas līgas līdervienību Teksasas “Rangers” ar 8:2.

Lieliska aizsardzība un Džeiks Odorizi bija galvenie faktori, kas ļāva vienai no vājākajām Amerikas līgas komandām, Tampabejas “Rays”, pārspēt līgas līderus Teksasas “Rangers” ar 8:2. Odorizi aizvadīja sešus iningus, kuru laikā, lai arī ļāva veikt sešus sitienus, kopā ar aizsargiem nodrošināja to, lai tiktu gūts tikai viens punkts, bet četrus sitējus viņš prata izslēgt no spēles pirms viņi atsit bumbiņu.

Par spēles rezultatīvāko spēlētāju kļuva Tampabejas komandas pirmās bāzes pārstāvis Breds Millers, kurš izsita trīs punktus, bet pa diviem Evana Longorijas un Stīvena Souzas juniora kontā.

Atgriežoties pie aizsardzības, jāpiemin, ka viņi ne tikai prata labi vadīt spēli, bet arī izglāba komandu no punktu zaudējuma, piemēram, kad Džonatans Lukrojs guva dubultsitienu un viņa komandas biedrs Adrians Beltre sasniedza māju, sākotnēji tiesnešiem likās, ka ir gūts punkts, taču pēc videoatkārtojuma noskatīšanās izrādījās, ka metiens ir bijis laikā un tāpēc Beltres gūto punktu anulēja un iningu noslēdza, jo bija sasniegts trešais auts.

Tiesa, ir jāpiebilst, ka, lai arī Teksasas “Rangers” zaudēja, viņi vienalga saglabāja savas pozīcijas gan Amerikas līgas rietumu divīzijā, kur otrajā vietā esošie Sietlas “Mariners” no viņiem atpaliek par sešām uzvarām, gan arī visā Amerikas līgā, kur “Rangers” pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem, Klīvlendas “Indians” ir 1.5 uzvaras.

MLB regulārā sezona, 20.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPhillies2:4
MetsGiants2:5
RangersRays2:8
AstrosOrioles12:2
MarlinsPirates3:1
AthleticsWhite Sox2:6
Blue JaysIndians6:5
NationalsBraves11:9
DodgersReds1:11
TwinsRoyals0:10
CubsRockies9:2
Red SoxTigers3:2
DiamondbacksPadres2:1
BrewersMariners2:8
YankeesAngels5:1

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...