Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Dodgers” sagrauj “Mets” - 12:0

Juris Miņins
Juris Miņins

“Dodgers” sagrauj “Mets” - 12:0
Korijs Sīgers
Foto: AFP/Scanpix

Turpinot cīņu par līderpozīcijām Nacionālās līgas Rietumu divīzijā, Losandželosas “Dodgers” aizvadītajā naktī izcīnīja graujošu uzvaru pār Ņujorkas “Mets” - 12:0.

Losandželosas “Dodgers” pašlaik aktīvi cīnās par vietu savas divīzijas galvgalī un šobrīd atrodas 0.5 uzvaru attālumā no Kolorado “Rockies” .

Spēle pret “Mets” Losandželosas komandai bija otrā no četru maču sērijas un arī pirmajā viņi bija diezgan rezultatīvi (10:6), taču šonakt “Dodgers” bija arī veiksmīgāki aizsardzībā, sevišķi jau metēju pozīcijā. Brendons Makartijs sešu iningu laikā pieļāva tikai četrus sitienus un tikpat reizes izrādījās pārāks par oponentiem. Savukārt Broks Stjuarts atlikušajā spēles daļā nedeva ņujorkiešiem nevienu reizi atsist un arī izcēlās ar četriem straikautiem.

Savukārt uzbrukumā trīs “Home run” sitieni padevās Losandželosas jaunajam talantam un 2016. gada labākajam Nacionālās līgas debitantam Korijam Sīgeram. Kopumā Sīgers šajā spēlē guva sešus punktus.

Tāpat ir jāatzīmē ieilgusī Ņujorkas “Yankees” zaudējumu sērija. Piedzīvojuši septiņas neveiksmes pēc kārtas, ņujorkieši ir noslīdējuši uz otro vietu Amerikas līgas Austrumu divīzijā. Aizvadītajā naktī viņi ar 3:8 piekāpās Losandželosas “Angles”, bet Bostonas “Red Sox”, kas ir pašreizējie divīzijas līderi, ar 8:3 pārspēja Kanzassitijas “Royals”.

Līdzīga līderu maiņa draud notikt arī Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā, kur, zaudējot ar 3:6 Pitsburgas “Pirates” vienībai, Milvokī “Brewers” ir zaudējuši arī savu pārsvaru pār esošajiem MLB čempioniem Čikāgas “Cubs” (4:0 pret Sandjego “Padres”).

MLB regulārā sezona, 20.06.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPhillies8:1
IndiansOrioles5:6
AngelsYankees8:3
NationalsMarlins12:3
RedsRays5:6
GiantsBraves6:3
PiratesBrewers7:3
Blue JaysRangers1:6
PadresCubs0:4
White SoxTwins7:9
Red SoxRoyals8:3
DiamondbacksRockies3:4
MetsDodgers0:12
AstrosAthletics8:4
TigersMariners4:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/