Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"White Sox" ar 10:0 sagrauj "Rangers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"White Sox" ar 10:0 sagrauj "Rangers"
Čikāgas "White Sox"
Foto: USA Today/Scanpix

Čikāgas "White Sox" pēdējās Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlēs rāda diezgan iespaidīgu sniegumu, jo jau otrajā mačā pēc kārtas izcīna uzvaru ar divciparu skaitļa rezultāta starpību. Šoreiz ar 10:0 tika pārspēta Teksasas "Rangers" komanda.

Čikāgas "White Sox" pēdējās trīs dienās ir piedzīvojuši interesantas pārmaiņas, jo vēl nesen viņi paši ar 0:14 piekāpās Oklendas "Athletics", bet tagad divas spēles pēc kārtas ir uzvarējuši ar tik pat iespaidīgiem rezultātiem – 15:2 pret Arizonas "Diamondbacks" un 10:0 pret Teksasas "Rangers".

20. marta spēlē čikāgieši ilgi negaidīja un jau pirmajā iningā panāca 5:0, bet līdz trešā spēles cēliena beigām bija guvuši visus desmit punktus un šo pārsvaru arī noturēja. Kubietis Juans Mankado šo maču noslēdza ar trim gūtajiem punktiem, bet pa diviem punktiem guva dominikānietis Lorijs Garsija un amerikānis Keivens Smits.

Saprotams, ka, ja komanda trijos iningos zaudē desmit punktus, tad to nevar nosaukt par veiksmīgu. Dags Fisters, kurš uz laukuma gāja "Rangers" sākumsastāvā aizvadīja 2.1 iningu, kuru laikā pieļāva desmit atsitienus un zaudēja septiņus punktus. Diez ko labāk neveicās Rainam Slekam, kurš 1.2 iningos pieļāva sešus atsitienus un zaudēja trīs punktus. Uzvarētāju rindās Lukass Džiolito tika nomainīts vien pēc 6.1 ininga, kuru laikā tikai divas viņa raidītās bumbiņas tika atsistas, bet četras reizes metējs bija pārāks par atsitēju.

Tiesa, šo iespaidīgo panākumu aizēnoja viena no "White Sox" komandas līderiem Hosē Abrau kājas augšstilba savainojums. Pašlaik gan tiek ziņot, ka tas neesot pārāk nopietns.

Jāsaka, ka pirmssezonas spēļu sākums Čikāgas "White Sox" komandai nebija veiksmīgs, taču tagad, pēdējās 10 spēlēs, viņi ir uzvarējuši sešas reizes un viens mačs noslēdzies neizšķirti. Pašlaik čikāgieši arī ieņem sesto vietu Arizonas Kaktusu līgā.

Tāpat ir jāatzīmē, ka, tuvojoties MLB pirmssezonas izskaņai, kas arī ir dedlains komandu galīgo sastāvu nosaukšanai, lietuvietis Dovids Neverausks vēl aizvien ir Pitsburgas "Pirates" sastāvā. Vakardien pitsburgieši uz zemākajām līgām nosūtīja trīs spēlētājus, bet ar vienu lauza līgumu, taču Neverausks vēl aizvien ir sastāvā.

MLB pirmssezona, 20.03.

ViesiMājniekiRezultāts
MetsCardinals8:7
PiratesRed Sox6:12
YankeesTigers3:8
MarlinsNationals3:8
Blue JaysPhillies0:2
RangersWhite Sox0:10
DodgersAthletics8:2
DiamondbacksAngels5:6
BrewersRockies4:4
GiantsRoyals1:10
RedsPadres3:3
RaysOriolesatc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/