Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda iekļūst MLB Pasaules sērijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Klīvlenda iekļūst MLB Pasaules sērijā
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas "Indians" šajā naktī ar 3:0 pārspēja Toronto "Blue Jays", izcīnot ceturto uzvaru sērijā un iekļūstot Augstāko beisbola līgu (MLB) finālā, kas pazīstama ar Pasaules sērijas nosaukumu.

Klīvlendas "Indians" komandas taktika šīs sezonas izslēgšanas mačiem bija visnotaļ vienkārša, proti, cerēt uz sākumsastāva metēju, kuram jāaizvada sava labākā spēle un tad laukumā laist Endrjū Milleru un pārējos rotācijas metējus, kas jau maču noved līdz uzvarošām beigām.

Tiesa, pirms šīs nakts spēles bija daudz jautājumu vai tāda taktika attaisnosies, jo uz metēja kalniņa bija jānāk debitantam Raienam Meritam. Pēc spēles izrādījās, ka viss ir bijis kārtībā, jo sev atvēlētajā pusē spēles pieļāva vien divus sitienus un trīs reizes pārspēja atsitējus, nezaudējot ne punkta. Tādā pat garā turpināja arī pārējie metēji, tajā skaitā Endrjū Millers, kuru atzina par Amerikas līgas finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Savukārt uzbrukumā punktus izsita Maiks Napoli, Karloss Santana un Koko Krisps.

Jāpiebilst, ka līdz ar "Indians" komandas uzvaru Amerikas līgā un iekļūšanu Pasaules sērijā, vēl skaļākas ir kļuvušas runas par Klīvlendas pilsētas sporta atdzimšanu, jo šosezon par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioniem jau ir kļuvuši "Cavaliers" basketbolisti. Tāpat ir jāatzīmē, ka Pasaules sērijas pirmā spēle sakrīt ar NBA sezonas atklāšanu, tādējādi Klīvlendas sporta faniem ir jāizlemj ko viņi vēlas redzēt vairāk – NBA čempionu gredzenu pasniegšanu "Cavaliers" komandai, vai "Indians" vienības pirmo cīņu par čempionu titulu.

Savukārt Nacionālās līgas finālsērijā viss gan ir daudz sarežģītāk, jo pēc tam kā divos mačos pēc kārtas Čikāgas "Cubs" palika bez gūtajiem punktiem, šonakt viņi atbildēja ar 10 rezultatīviem uzbrukumiem, izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru pret Losandželosas "Dodgers" ar 10:2 un izlīdzināja rezultātu sērijā – 2:2.

MLB izslēgšanas spēles, Līgu finālsērijas

Spēle1.2.3.4.5.6.7.Sērija
Klīvlendas “Indians” - Toronto “Blue Jays”2:04:24:21:53:04-1
Čikāgas “Cubs” - Losandželosas “Dodgers”8:40:10:610:22-2

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-10-20 09:59, pirms 8 gadiem
CLE tā nebija taktika - drīzāk pirspiedu variants, jo nebija jau izvēles..

bet CLE fināls kā neliels pārsteigums, AL bija virkne klubu ar labākām izredzēm. Milzīgs GM nopelns! un tāpēc MLB tik interesanti..