Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Urena palīdz "Marlins" sagraut "Nationals"

Juris Miņins
Juris Miņins

Urena palīdz "Marlins" sagraut "Nationals"
Hosē Urena
Foto: USA Today/Scanpix

Viena no pirmssezonas galvenajām pretendentēm uz uzvaru Augstākajās beisbola līgās (MLB), Vašingtonas "Nationals", turpina krist aizvien dziļākā bedrē un šonakt ar 1:12 atzina Maiami "Marlins" pārākumu.

Pirms šīs sezonas Vašingtonas komandai paredzēja diezgan vieglu nokļūšanu izslēgšanas mačos, kā arī minēja "Nationals" starp galvenajiem pretendentiem uz uzvaru Pasaules sērijā. Tiesa, laukumā viss izrādījās citādāk un vašingtonieši pat savā divīzijā ieņem tikai trešo vietu, no garantētās "play-off" pozīcijas atpaliekot par septiņiem panākumiem.

Pēdējā neveiksme viņu kontā tika ierakstīta pēc tikšanās ar Maiami "Marlins" komandu, kuru ASV galvaspilsētas klubs zaudēja ar 1:12.

Par iemeslu šim zaudējumam, jāsaka, kalpoja Maiami komandas metēja Hosē Urenas gana pārliecinošais sniegums, jo Diminikānas Republikas beisbolists aizvadīja visus deviņus iningus, kur laikā pieļāva tikai divus atsitienus un divus brīvgājienus. Lai arī viņš pats no spēles izslēdza tikai četrus oponentus, pārējā aizsardzība bija gana labā līmenī, lai panāktu vajadzīgo rezultātu.

Tiesa, lai cik labi "Marlins" spēlēja aizsardzībā, uzbrukumā viņi arī guva 12 punktus, trīs izsisti punktu Džeitī Realmuto un Džeitī Ridla kontā, bet pa diviem punktiem savai komandai dabūja Rafaels Ortega un Ostins Dīns.

Jāpiebilst, ka Maiami komandai gan šī uzvara situāciju turnīra tabulā neuzlaboja, jo viņi vēl aizvien ir pārliecinoši vājākā Nacionālāsa līgas Austrumu divīzijas komanda, no līderiem atpaliekot par 19.5 uzvarām.

No citiem mačiem jāizceļ MLB līderu Bostonas "Red Sox" zaudējums pret ne to spēcīgāko Tampabejas "Rays" ar 0:2. Jāsaka, ka spēle kopumā bija diezgan nervoza, taču Tampas metēju komanda, kuras priekšgalā šoreiz bija Diego Kastillo, relīveris, kurš sāka maču ar 1.2 aizvadītiem iningiem, spēja noturēt vienu no spēcīgākajiem uzbrukumiem līgā vien uz diviem gūtiem atsitieniem.

MLB regulārā sezona, 19.08.

ViesiMājniekiRezultāts
RaysRed Sox2:0
Blue JaysYankees2:10
OriolesIndians0:8
GiantsReds4:11
RockiesBraves4:2
MarlinsNationals12:1
CubsPirates1:2
RoyalsWhite Sox6:7
TigersTwins4:5
BrewersCardinals2:1
AngelsRangers2:4
AstrosAthletics9:4
DodgersMariners12:1
DiamondbacksPadres4:3
MetsPhillies8:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/