Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Braients atsit visus metienus, "Cubs" pārspēj "Brewers"

Braients atsit visus metienus, "Cubs" pārspēj "Brewers"
Kriss Braients saņem apsveikumus
Foto:AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) līdervienība Čikāgas "Cubs" aizvadītajā naktī ar 9:6 pārspēja Milvokī "Brewers", bet komandas spēlētājs Kriss Braients tika pie sitiena visos piecos mēģinājumos.

Aizvadītajā naktī savu kārtējo spēli aizvadīja šīs sezonas labākā MLB komanda Čikāgas "Cubs", kuri tikās ar Milvokī "Brewers", kas Nacionālās līgas centrālajā divīzijā ir pirmspēdējie, bet kopējā MLB tabulā ir vidusdaļā.

Čikāgas komanda vadībā izvirzījās jau pirmajā iningā un visas spēles garumā, lēni, bet pārliecinoši kāpināja savu rezultativitāti, kas beigās sasniedza deviņus punktus. "Brewers" beisbolisti nevarēja pretoties šādai ofensīvai un vien epizodiski mēģināja kaut ko iebilst, taču viņiem tas arī nevedās tik labi kā gribētos.

Par rezultatīvāko spēlētāju zaudētāju rindās kļuva Kirks Ņūvenhaiss, kurš raidīja bumbiņu ārpus laukuma un tādējādi guva trīs punktus, taču uzvarētāju rindās par izcilnieku kļuva Kriss Braients, kurš ne tikai divreiz guva "Home run" sitienus, bet arī spēja atsist bumbiņu visas piecas reizes, kā stājās atsitēja pozīcijā, kas viņam deva piecus gūtos punktus.

Pēc neliela atslābuma Amerikas līgas austrumu divīzijas līderu cīņā, galveno līgas duelantu lomu ir uzņēmušās Kalifornijas komandas, kas cīnās par pirmo vietu Nacionālās līgas rietumu konferencē. Tā aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Losandželosas "Dodgers", kas ar 4:5 atzina Filadelfijas "Phillies" pārākumu, bet Sanfrancisko "Giants", kas pavisam nesen līderpozīcijas zaudēja, pieveica Ņujorkas "Mets" ar 10:7, taču viņiem tas nepalīdzēja noturēties pirmajā vietā, jo Losandželosas komandai vēl aizvien ir 0.5 uzvaru pārsvars.

MLB regulārā sezona, 18.08.

ViesiMājniekiRezultāts
Red SoxTigers3:4
BrewersCubs6:9
AstrosOrioles5:13
DodgersPhillies4:5
White SoxIndians4:5
NationalsBraves8:2
MarlinsReds4:5
TwinsRoyals1:8
MarinersAngels4:6
DiamondbacksPadres8:9
MetsGiants7:10

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...


, 2016-08-19 14:29, pirms 8 gadiem
tās ir olimpiskās ziņas tagad?! Ar aplīšiem?!
, 2016-08-19 14:46, pirms 8 gadiem
oxa rakstīja: tās ir olimpiskās ziņas tagad?! Ar aplīšiem?!
Kā redzi, olimpiskās ziņas ir atzīmētas ar citiem simboliem. Savukārt beisbols atkal ir olimpiskais sporta veids.
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.