Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB domā par paplašināšanos, min Kanādu un Meksiku

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB domā par paplašināšanos, min Kanādu un Meksiku
Meksikāņu beisbolists Kristians Vilanueva pārstāvot Sandjego "Padres" vienā no 2018. gada "Mexico Series" mačiem.
Foto: Sipa USA/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komisārs Rob Manfreds ir atklājis, ka viņa vadītā organizācija pašlaik nopietni domā par līgas paplašināšanu, neizslēdzot arī ārpus ASV bāzētu komandu piesaisti.

Pēc vakarnakt notikušās MLB Zvaigžņu spēles līgas komisārs Robs Manfreds paziņoja, ka līgas vadība jau kādu laiku strādā pie čempionāta paplašināšanās iespēju izzināšanas. Uz šo brīdi MLB veido 30 komandas, bet līgas komisārs izteicās, ka viņš redz lieliskas perspektīvas čempionātu paplašināt līdz 32 komandām.

Tāpat Manfreds atklāja, ka uz šo brīdi MLB jau ir izsijājusi lielu daļu potenciālo pilsētu-kandidātu un pašlaik ir apstājušies pie sešām – Portlenda, Nešvila, Šarlote un Lasvegasa no ASV, kā arī Monreāla un, iespējams, Vankūvera no Kanādas. Tāpat komisārs atklāja, ka viņš neizslēdz varbūtību, ka pārskatāmā nākotnē MLB varētu piedalīties Meksikā bāzēta komanda.

Atgādināsim, ka līdz šim pēdējā MLB paplašināšanās notika pirms 20 gadiem, kad čempionāts tika papildināts ar Arizonas "Diamondbacks" un Tampabejas "Rays" vienībām, bet vēl pirms pieciem gadiem MLB pievienojās Kolorado "Rockies" un Floridas "Marlins".

Savukārt, ja runā par ārzemju komandām, tad šobrīd līgā spēlē viena Kanādas vienība, Toronto "Blue Jays", bet no 1969. līdz 2004. gadam MLB spēlēja arī Monreālas "Expos", kas nu ir zināma kā Vašingtonas "Nationals". Vankūvera arī ir pārstāvēta ASV profesionālajā beisbolā, jo vienā no zemākajām līgām spēlē Vankūveras "Canadiens" komanda.

Meksika gan pagaidām vēl nav bijusi pārstāvēta MLB ar savu komandu, taču lielajā līgā ne tikai spēlē pārdesmit šīs valsts beisbolistu, bet arī regulāri, kopš 1999. gada, tiek aizvadītas kā pārbaudes spēles, tā arī MLB regulārā čempionāta mači, kas vienmēr tiek aizvadīti pie izpārdotām tribīnēm.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:45, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk