Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Mačado noslēdz 300 miljonu līgumu un pievienojas "Padres"

Juris Miņins
Juris Miņins

Mačado noslēdz 300 miljonu līgumu un pievienojas "Padres"
Menijs Mačado
Foto: AFP/Scanpix

Viens no šīssezonas "karstākajiem" Augstāko beisbola līgu (MLB) brīvajiem aģentiem Menijs Mačado beidzot ir ticis pie komandas, vienojoties ar Sandjego "Padres".

Menijs Mačado, neskatoties uz to, ka lielāko starpsezonas laiku bija bez kluba, bija viens no šīs ziemas "karstākajiem" brīvajiem aģentiem un par viņa tālākajiem plāniem tika ziņots jo īpaši aktīvi. Pie iespējamajām Mačado darba vietām tika sauktas daudzas komandas, ieskaitot Ņujorkas "Yankees", taču šodien gan visām spekulācijām tika pielikts punkts.

Trešās bāzes vai šortstopa pozīcijas spēlētājs ir vienojies ar Sandjego "Padres" par 300 miljonu ASV dolāru lielu līgumu, kas paredzēts uz desmit sezonām.

Lielāko savas septiņus gadus ilgās MLB karjeras daļu Mačado pārstāvēja Baltimoras "Orioles" komandu, taču pagājušajā gadā tika aizmainīts uz Losandželosas "Dodgers", kuras sastāvā tika līdz Pasaules sērijai.

2018. gada sezonā dominikāņu izcelsmes ASV dzimušais beisbolists veica 118 atsitienus, kas tika izpildīti ar 29.7% precizitāti, izsita 107 punktus, bet 37 reizes raidīja bumbiņu ārpus laukuma. Savukārt MLB karjerā kopumā viņš ir atsitis 28.2% no visiem saņemtajiem metieniem, izsitis 513 punktus un 175 reizes raidījis bumbiņu tribīnēs.

Jāsaka, ka starptautiskā līmenī Mačado arī ir atzīmējies, turklāt, divu izlašu sastāvā. Junioru vecumā viņš pārstāvēja ASV, bet 2017. gada Pasaules beisbola klasikā Menijs Mačado bija redzams Dominikānas Republikas komandas rindās, kur arī sevi ļoti labi parādīja, kļūstot par priekšsacīkšu apakšgrupas labāko spēlētāju un izpelnoties iesauku "Aizsardzības ministrs".

26 gadus vecais spēlētājs savas karjeras laikā jau četras reizes ir atzīts par "All Stars" līmeņa beisbolistu un divreiz, abas reizes kā trešās bāzes spēlētājs, saņēmis "Golden Glove" balvu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2019-02-19 23:35, pirms 5 gadiem
Manuprāt būs tajā bariņā, par kuriem drīz būs vilšanās par līgumā ierakstīto summu. Jā līdz šim bija ļoti labs, bet šaubos ka spēs noturēt līmeni. Un vēl tas, ka ar viņa statistiku būs par maz, lai San Diego ieceltu nopietnos pretendentos.

Bet B.Hārpers - tad gan būs vērts izrakstītos miljonus!!!