Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Rays" metēji lieliski uzvarā pār "Tigers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Rays" metēji lieliski uzvarā pār "Tigers"
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Tampabejas "Rays" metēju komanda aizvadīja vēsturisku maču un bija lieliski, palīdzot savai vienībai 13. iningā pārspēt Detroitas "Tigers" ar 1:0.

Tampabejas "Rays" spēli pret Detroitas "Tigers" bija nolēmuši aizvadīt savās retro, "Devil Rays", formās, tādējādi godinot kluba vēsturi. Savukārt vienības metēji šajā spēlē sarakstīja "Rays" jaunāko laiku vēsturi.

Kopumā gūstot 24 straikautus, kas ir kluba rekords, un ne reizi nepieļaujot pretinieku atsitēju brīvgājienus uz pirmo bāzi, Tampabejas metēji pieļāva tikai trīs atsitienus, kas viņiem ļāva noturēties spēlē līdz pat 13. iningam, kurā Maikls Broso tad arī guva mača vienīgo punktu, kas arī deva Floridas komandai panākumu.

Savukārt pilnīgi pretējs mačs, kuram arī bija nepieciešami papildus iningi, tika aizvadīts starp Milvokī "Brewers" un Vašingtonas "Nationals".

Komandas sarīkoja īstu uzbrukuma festivālu, kopā gūstot 29 punktus un deviņas reizes raidot bumbiņu tribīnēs, taču beigu beigās, spēles 14. iningā, pie panākuma tika Milvokī komanda, kurai uzvaru nodrošināja Erika Teimsa "Home run" sitiens.

Tāpat jāpiebilst, ka divreiz ārpus laukuma bumbiņu raidīja arī Kristianas Jeličs, kurš tādējādi ir panācis šīs jomas MLB līderus, Koudiju Belindžeru un Maiku Trautu, jo nu visiem trim ir pa 41 "Home run" sitienam šajā sezonā.

Visbeidzot, ja runā par individuāli vislabāko sniegumu, tad šodien tāds ir bijis Sanfrancisko "Giants" spēlētājam Brendonam Belam, kurš izsita "Grand Slam" sitienu un kopumā tika pie sešiem punktiem, palīdzot Kalifornijas komandai tikt galā ar Arizonas "Diamondbacks" (11:6).

MLB regulārā sezona, 17.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds1:6
IndiansYankees5:6
CubsPirates2:0
MarinersBlue Jays4:3
AstrosAthletics4:8
TigersRays0:1
BrewersNationals15:14
PadresPhillies5:3
OriolesRed Sox0:4
MetsRoyals4:1
DodgersBraves3:4
TwinsRangers12:7
GiantsDiamondbacks11:6
MarlinsRockies4:11
White SoxAngels5:6

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/