Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Diamondbacks" atkārto kluba rekordu un pieveic "Rangers"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Diamondbacks" atkārto kluba rekordu un pieveic "Rangers"
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Arizonas "Diamondbacs" vakardienas mačā pret Tekasas "Rangers" spēja veikt 21 atsitienu un svinēja panākumu ar 19:4.

Arizonas "Diamondbacks" atsitēju līnija vakardien parādīja savu, iespējams, vienu no šīs sezonas labākajām spēlēm, jo neatstāja nekādas cerības Teksasas "Rangers" metējiem, veicot 21 atsitienu. Šis rezultāts ir kluba rekorda atkārtojums deviņu iningu spēlē. Savukārt 19 gūtie punkti ir otrais visu laiku labākais kluba rādītājs, jo pirms gada arizonieši guva 20 punktus pret Sandjego "Padres".

Par vakara rezultatīvāko spēlētāju kļuva Eduardo Eskobars, kurš divreiz raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kopā sakrājot piecus punktus, bet četrus un trīs punktus šajā mačā izsita, attiecīgi, Kevins Krons un Niks Ahmeds.

Pievēršoties sākumsastāva metēju paveiktajam, "Diamondbacks" pārstāvis Robijs Rejs izspēlēja sešus iningus, kuru laikā pieļāva sešus atsitienus, zaudēja četrus punktus, taču tika gan pie septiņiem straikautiem, gan pie astotās uzvaras šosezon. Viņa amata brālim Džesem Čavezam no Teksasas gan tik labi negāja un viņš tika nomainīts jau pirmajā iningā, pēc tam kā bija pieļāvis vienu "Home run" un zaudējis septiņus punktus.

Ar šo spēli arī noslēdzās šīssezonas Arizonas un Teksasas maču sērija, kurā kopumā ar 3-1 labāki izrādījās "Diamondbacks".

Tāpat jāpiebilst, ka abas komandas cīnās par iekļūšanu izslēgšanas maču zonā. Lai arī savās divīzijās, Amerikas un Nacionālās līgas Rietumu divīzijās, abas komandas no līderiem atpaliek salīdzinoši daudz, Teksasai tās ir 9.5 uzvaras no Hjūstonas "Astros", bet Arizonai 14 panākumi no Losandželosas "Dodgers", "Wild Card" ieskaitē gan viss ir optimistiskāk, jo "Rangers" no "playoff" zonas atpaliek par pieciem panākumiem, bet "Diamondbacks" – par 0.5 uzvarām.

MLB regulārā sezona, 17.07.

ViesiMājniekiRezultāts
PiratesCardinals5:6
MetsTwins14:4
BravesBrewers4:5
RedsCubs2:5
GiantsRockies11:8
MarinersAthletics2:10
DodgersPhillies7:2
NationalsOrioles2:9
TigersIndians2:7
Blue JaysRed Sox4:5
PadresMarlins3:2
DiamondbacksRangers19:4
White SoxRoyals5:7
AstrosAngels11:2
RaysYankeesPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/