Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Indians" atgriežas ar uzvaru un garantē vietu "play-off"

"Indians" atgriežas ar uzvaru un garantē vietu "play-off"
Foto: AFP/Scanpix

Pēc 22 uzvaru sērijas pārtrūkšanas Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Klīvlendas "Indians" atgriezās uz uzvaru takas, ar 8:4 pārspējot Kanzassitijas "Royals".

Klīvlendas komanda vēl pavisam nesen bija ceļā uz visu laiku garākās uzvaru sērijas noformēšanu, taču aizvakar viņiem kāju priekšā palika Kanzassitijas komanda, kas apstādināja uzvaru sēriju pie 22 panākumiem. Tiesa, "Indians" pierādīja, ka iepriekšējais zaudējums bija tikai mirkļa vājums un šonakt atgriezās uz panākumu takas.

Jau no pirmajiem iningiem klīvlendieši bija produktīvi uzbrukumā un pēc Džeja Brūs otrajā iningā gūtā punkta, kas mačā bija pirmais, "Indians" tā arī neatdeva vadības grožus, novedot spēli līdz uzvarai ar 8:4. Divi punkti Edvina Enkarnasiona un Francisko Lindora kontā. Savukārt Karloss Karasko pirmajos 6.2 iningos pieļāva astoņus atsitienus, taču vienalga tika pie panākuma.

Tiesa, ar to šīs sezonas garākās uzvaru sērijas autoriem bija par maz, lai tiktu pie garantētas vietas izslēgšanas mačos, jo viņiem bija jāsagaida kā tad nospēlēs Minesotas "Twins", kuriem bija jācīnās ar Toronto "Blue Jays".

Šajā cīņā Kanādas komanda, pateicoties Džoša Donaldsona diviem "Home run" sitieniem un Marko Estradas lieliskajai spēlei astoņu iningu garumā no metēju kalniņa, svinēja uzvaru ar 7:2, kas pārsvītroja visas Minesotas komandas cerības uz Klīvlendas vienības notveršanu cīņā par divīzijas čempionu titulu.

Līdz ar to šobrīd izslēgšanas spēlēs vietu sev ir garantējuši Losandželosas "Dodgers", Vašingtonas "Nationals" un arī Klīvlendas "Indians". Jāpiebilst, ka klīvlendieši ir vienīgie Amerikas līgā, kas jau ir droši par savu dalību pēcsezonas mačos.

Nākošie, kuri jau tuvākajā laikā var būt droši par savu dalību rudens mačos var kļūt Hjūstonas "Astros", kuru pārsvars pār Losandželosas "Angels" ir 14 uzvaras. Tā kā abām komandām līdz regulārās sezonas beigām ir palikušas arī 14 spēles, tad pēc pirmā losandželosiešu zaudējuma, Teksasas komanda varēs sev uzsist pa plecu.

MLB, 16.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsCubs4:1
MarinersAstros6:8
DodgersNationals3:2
OriolesYankees3:9
RoyalsIndians4:8
PiratesReds1:2
White SoxTigers10:4
Red SoxRays3:1
AthleticsPhillies3:5
Blue JaysTwins7:2
MetsBraves7:3
NrewersMarlins4:7
PadresRockies0:16
DiamondbacksGiants2:0
RangersAngels0:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.