Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Red Sox" izrauj uzvaru pār "Cardinals"

"Red Sox" izrauj uzvaru pār "Cardinals"
Mūkijs Betss
Foto: AFP/Scanpix

Iepriekšējā naktī Augstākajās beisbola līgās (MLB) Bostonas "Red Sox" spēlē pret Sentluisas "Cardinals" pēdējo iningu sāka atrodoties iedzinējos, taču prata izraut uzvaru

Spēli daudz veiksmīgāk sāka Sentluisas komanda, kura otrajā iningā, pateicoties Eduardo Rodrigeza neveiksmīgajai spēlei, guva četrus punktus. Pa punktam guva Mets Kārpenters, Luks Voits un Koltens Vongs. Tiesa, jau trešajā iningā bostonieši divus punktus atspēlēja, līdz izšķirošajam, devītajam, iningam nonākot ar rezultātu 2:4.

Visi izšķirošie notikumi risinājās tieši pēdējā izspēlē, kad Bostona guva trīs punktus, bet Sentluisa zaudēja ne tikai maču, bet arī komandas vadītāju Metu Matinliju, kurš tika izraidīts no spēles par strīdēšanos ar tiesnešiem.

Vispirms Handers Bogertss raidīja bumbiņu ārpus laukuma, rezultātu samazinot līdz minimumam. Savukārt spēles varonis Mūkijs Betss, kurš jau bija izsitis vienu punktu, laukumā devās pie diviem autiem, t.i., viņš bija pēdējais, kurš vēl varēja glābt spēli. Viņš to arī izdarīja. Raidot bumbiņu dziļi laukumā, viņš ļāva mājas bāzi sasniegt Krisam Jangam un Džekijam Bredlijam, kas arī izšķīra mača likteni.

Tiesa, te nevar nepieminēt to, ka šajā epizodē ļoti neveiksmīgi nospēlēja pieredzes un tituliem bagātais Jadīrs Molina, kurš nespēja notverts aizsardzībā mesto bumbiņu, kas arī noveda pie Džekija Bredlija izšķirošā punkta guvuma, jo sākotnēji viņš nemaz nebija sasniedzis māju.

Abām komandām šī spēle bija svarīga, jo Bostonas "Red Sox" līdz 4.5 uzvaru tiesai palielināja savu pārsvaru pār Amerikas līgas austrumu divīzijas sekotāju Ņujorkas "Yankees", bet Sentluisas "Cardinals" pēc šīs neveiksmes atkal noslīdēja uz trešo vietu Nacionālās līgas centrālajā divīzijā, no līderiem, Čikāgas "Cubs", atpaliekot par 2.5 uzvarām.

Jāpiebilst, ka vakardien Maiami "Marlins" ar 8:1 pārspēja Sanfrancisko "Giants", taču šajā mačā pārtrūka Džankarlo Stentona "Home run" sērija. Stentons atsita divus no četriem raidījumiem un pats guva vienu punktu, taču raidīt bumbiņu ārpus laukuma, kas viņam bija izdevies sešās iepriekšējās spēlēs, šoreiz nesanāca.

MLB, 16.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsRed Sox4:5
AngelsNationals3:2
GiantsMarlins1:8
PiratesBrewers6:7
RoyalsAthletics7:6
OriolesMariners6:7
PhilliesPadres0:3
YankeesMets5:3
RaysBlue Jays2:3
TigersRangers6:12
IndiansTwinsPārc.
DiamondbacksAstros5:9
BravesRockies2:17
White SoxDodgers4:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.