Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Šerzers nodrošina “Nationals” uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Šerzers nodrošina “Nationals” uzvaru
Makss Šerzers
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties metēja Maksa Šerzera lieliskajai spēlei astoņu iningu garumā, Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Vašingtonas “Nationals” aizvadītajā naktī ar 7:2 pārspēja Ņujorkas “Mets”.

Vašingtonas un Ņujorkas komandas spēlē vienā Nacionālās līgas divīzijā, taču šobrīd to panākumi ir teju diametrāli pretēji. Kamēr “Nationals” ir vieni no Nacionālās līgas līderiem (pirmā vieta divīzijā), tad “Mets” ir uzvarējuši vien 45.5% spēļu un no savas divīzijas līderiem atpaliek par 10.5 uzvarām.

Šīsnakts spēlē scenārijs bija absolūti atbilstošs iepriekš minētajam – Vašingtona “startēja” ļoti strauji, kamēr Ņujorkas beisbolisti, šķiet, tā arī palika startā.

Trešajā iningā Mets Vīters un Maikls Teilors, kuri uz sišanu gāja viens pēc otra, katrs raidīja bumbiņu ārpus laukuma, bet sestajā iningā to pašu izdarīja Entonijs Rendons. “Mets” atbildēja ar Hosē Rejesa “Home run”, taču tas spēles gaitā neko nemainīja, jo Braiss Hārpers un Raiens Zimermans izpildīja pa pāris labiem sitieniem, bet Rendons pārspēja “Mets” metēju un pirmo bāzi ieņēma bez sitiena, kas ļāva gūt vēl punktu.

Tomēr, uzbrukums ir viena lieta un beisbiolā nebūt ne pati svarīgākā, jo arī metējiem ir jābūt līmenī un šonakt “Nationals” metējs Makss Šerzers noteikti bija līmenī – astoņi iningi, četri pieļauti sitieni un viens zaudēts punkts, kā arī 10 reizes viņš bija pārāks pār sitējiem, noorganizējot viņiem straikautus.

Jāsaka, ka šobrīd Nacionālajā līgā arī ir ļoti asa cīņa par pirmo vietu, jo Kolorado “Rockies” šobrīd ir pirmie, bet tikai par vienu panākumu no viņiem atpaliek Losandželosas “Dodgers”, kas šonakt ar 3:1 pārspēja Sinsinati “Reds”, un Arizonas “Diamondbacks”, kuriem panākums pret līgas vājāko komandu Filadelfijas “Phillies” bija jau piektā uzvara pēc kārtas. Un arī Vašingtonas “Nationals” komanda ir turpat blakus, jo no līderiem atpaliek tikai par 1.5 uzvarām.

Nevar nepieminēt arī Kanzassitijas “Royals”, kuri pašlaik ir “karstākā” komanda visā MLB. Pateicoties Lorenzo Keina diviem “Home run” sitieniem viņi ar 3:1 pārspēja Losandželosas “Angels”, kas Kanzassitijas komandai bija sestā uzvara pēc kārtas.

MLB, 16.06.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsOrioles11:2
NationalsMets7:2
DiamondbacksPhillies5:4
CubsPirates9:5
White SoxBlue Jays11:4
RaysTigers4:13
DodgersReds3:1
MarlinsBraves5:0
MarinersTigers4:10
PadresBrewrs5:6
IndiansTwins8:1
Red SoxAstros2:1
GiantsRockies8:10
YankeesAthletics6:7
RoyalsAngels3:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/