Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda Amerikas līgas finālsēriju sāk ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Klīvlenda Amerikas līgas finālsēriju sāk ar uzvaru
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas “Indians” ar uzvaru pār Toronto “Blue Jays” (2:0) ir sākusi Augstāko beisbola līgu (MLB) Amerikas līgas finālsēriju, kas tiek aizvadīta līdz vienas komandas četriem panākumiem.

Korijs Klubers, Klīvlendas komandas metējs, un viņa amata brāļi spēja pilnībā apklusināt Toronto vienības atsitējus, bet Fransisko Lindors sestajā iningā raidīja bumbiņuārpus laukuma, gūstot divus punktus un tādējādi “Indians” ar uzvaru sāka Amerikas līgas finālsēriju, pārspējot “Blue Jays” ar 2:0.

Te gan jāpiebilst, ka Toronto komanda diezgan neveiksmīgi aizvadīja spēles sākumu, jo izniekoja vairākas labas iespējas gūt punktus, kad pirmo triju iningu laikā laukumā atradās seši viņu spēlētāji. Neveiksmīgs mačs padevās Hosē Bautisam, kurš trīs reizes tika izslēgts no spēles, arī Edvins Enkarnasions nevarētu teikt, ka šajā spēlē viņam veicās – divi atsitieni četros mēģinājumos, taču viņš palika bez punktiem un spēles izskaņā vēl paspēja iesaistīties diskusijās ar tiesnešiem.

Kopumā Klīvlendas “Indians” 12 reizes atstāja Toronto “Blue Jays” sitējus bez sitiena, bet kanādieši ar Ohaio komandu ko tādu izdarīja vien sešas reizes.

Savukārt Fransisko Lindors pēc mača atzina, ka veiksmīgais sitiens viņam padevās pateicoties komandas uz maiņu nākošā sitēja (DH), Karlosa Santanas, ieteikumam, kurš pastāstīja, ka pret Marko Estradu, Toronto komandas metēju, jācenšas atsist augstās bumbas, ko šortstops arī izdarīja.

Otrā Amerikas līgas finālsērijas spēle tiks aizvadīta šonakt, tāpat šonakt arī tiks sākta Nacionālās līgas finālsērija, kurā spēlēs Čikāgas “Cubs” un Losandželosas “Dodgers”.

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-10-15 11:27, pirms 8 gadiem
Urrā, go "Indians"!