Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" uzvar septītajā mačā pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" uzvar septītajā mačā pēc kārtas
Džons Gants
Foto: USA Today/Scanpix

Sentluisas "Cardinals" ir uzņēmuši ļoti labu tempu un nu Augstākajās beisbola līgās (MLB) viņi ir "karstākā" komanda, jo nu ir uzvarējuši septiņās spēlēs pēc kārtas.

Sentluisas komanda, kura kopumā, vairāku sezonu griezumā, ir viena no spēcīgākajām Nacionālās līgas komandām un viena no tituliem bagātākajām vienībām visā MLB vēsturē, šo sezonu iesāka ne pārāk pārliecinoši un ilgu laiku balansēja uz robežas, lai saglabātu pozitīva spēļu bilanci, taču pēdējā laikā viņi ir saņēmušies un uzsākuši pakaļdzīšanos savas dīvīzijas līderiem.

Pašlaik Sentlisa aizvada triju maču sēriju ar Vašingtonas "Nationals" un pirmajā sērijas cīņā viņi izrāva uzvaru pēdējā iningā. Šoreiz gan viss bija daudz mierīgāk un par to "Cardinals" ir jāpateicas metējam Džonam Gantam.

Pildot savus tiešos pienākumus, viņš sešu iningu laikā zaudēja vien vienu punktu, pieļaujot četrus atsitienus un gūstot sešus straikautus, kas bija labs atspaids aizsardzībā, taču metējs ar to vien neaprobežojās, jo guva savu pirmo atsitienu karjerā, kas bija divu punktu "Home Run".

Pievēršoties pašai spēles gaitai, jāsaka, ka Sentluisa jau līdz ceturtajam iningam bija iekrājusi piecu punktu pārsvaru, bet sestajā iningā Koltens Vongs ar "Home Run", kas kopumā viņam deva trīs izsistos punktus mačā, arī guva pēdējo punktu savai komandai, bet šo deficītu "Nationals", pat neskatoties uz Braisa Hārpera divu punktu raidījumu ārpus laukuma, nespēja sadeldēt.

Tā, kā minēts, bija Sentluisas komandas septītā uzvara pēc kārtas, taču pēdējos desmit mačos viņi ir tikuši pie deviņiem panākumiem. Savukārt pēdējos 20 mačos viņu kontā ir 15 uzvaras. Šāds sniegums viņiem ļāva pietuvoties Nacionālās līgas Centrālās divīzijas līderiem, Čikāgas "Cubs", un nu viņus šķir tikai četru panākumu tiesa. Savukārt "Wild Card" ieskaitē Sentluisa ir pirmā "aiz svītras", no "play-off" zonas atpaliekot par vienu uzvaru.

Jāatzīmē gan, ka Sentluisas "Cardinals" šādas pārvērtības piedzīvoja pēc tam kā tika nomainīts komandas galvenais treneris un kā pienākumu izpildītājs tika nozīmēts Maiks Šilds, kurš pirmajos 27 mačos ir guvis 18 uzvaras, kas ir visu laiku labākais rezultāts "Cardinals" komandas vēsturē.

MLB regulārā sezona, 14.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BrewersCubs7:0
MetsOrioles3:6
RaysYankees1:4
Red SoxPhillies2:1
White SoxTigers6:3
IndiansReds8:1
MarlinsBraves6:10
DiamondbacksRangers6:4
RodkiesAstros5:1
PiratesTwins2:5
Blue JaysRoyals6:5
NationalsCardinals4:6
MarinersAthletics2:3
AngelsPadres7:3
GiantsDodgers2:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/