Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Betiss atgriežas ar septiņiem "sausajiem" iningiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Betiss atgriežas ar septiņiem "sausajiem" iningiem
Čeds Betiss
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Kolorado "Rockies" spēlētājs Čeds Betiss aizvadītajā naktī atgriezās laukumā pēc smaga ārstēšanās kursa un septiņos iningos nezaudēja nevienu punktu, bet viņa vienība ar 3:0 pārspēja Atlantas "Braves".

Čeds Betiss pirms dažiem gadiem atklāja, ka viņam ir audzējs, kas prasa operāciju. Tā arī tika veikta, taču šī gada pavasarī atklājās, ka slimība nav atkāpusies, gluži otrādi, tā ir izpletusies un ir nepieciešams ķīmijterapijas kurss, lai turpinātu cīņu ar audzēju. Arī to Čedam veica un aizvadītajā naktī viņš atgriezās Kolorado komandas sākumsastāvā.

Jāsaka, ka atgriešanās bija izdevusies lieliska – septiņu iningu laikā seši pieļauti sitieni, taču nezaudēts neviens punkts, kā arī veicot divus straikautus.

Tiesa, pie uzvaras viņš gan netika, jo viņa komandas biedri izšķirošo pārsvaru prata gūt tikai tajā spēles nogrieznī, kad Betiss jau bija nomainīts. Gerardo Para astotajā iningā, pateicoties Atlantas šortstopa Densbija Svansona kļūdai, izvirzīja "Rockies" vadībā, bet Karloss Gonzaless, tajā pašā astotajā spēles cēlienā panāca arī 3:0.

No citām spēlem var izcelt Maiami "Marlins" uzvaru pār Sanfrancisko "Giants" ar 8:3. Šajā spēlē Džankarlo Stentons, kurš šobrīd ir produktīvākais "Home run" sitējs visā MLB, guva savu 43 sitienu ārpus laukuma, tādējādi uzstādot ne tikai jaunu personisko rekordu, bet arī pārspējot "Marlins" komandas visu laiku labāko rezultātu – 1996. gada sezonā (171 mačā) Garija Šefīlda uzrādītos 42 "Home run". Stentons šo rezultātu pārspēja 115 mačos.

Atgādināsim, ka MLB vienas sezonas rekords "Home run" sitienos ir uzstādīts 2001. gadā, kad Barijs Bondss bumbiņu ārpus laukuma raidīja 73 reizes.

MLB, 14.08.

ViesiMājniekiRezultāts
IndiansRed Sox7:3
MetsYankees2:4
RaysBlue Jays1:2
GiantsMarlins3:8
TigersRangers2:6
RedsCubs5:15
BravesRockies0:3
AstrosDiamondbacks0:2
RoyalsAthletics6:2
OriolesMariners11:3
PhilliesPadres4:7

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2017-08-15 09:28, pirms 7 gadiem
nesaprotu kāpēc tiek noklusēts, šim džekam (tāpat kā J.Taillon) boja sēklinieku vēzis - abi veiksmīgi ar to tika galā un turpina dzīvot un pro sportot, jāmin kā piemērs daudziem vīriešiem