Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Enkarnasions, Santana nomaina komandas trīs MLB klubu darījumā

Juris Miņins
Juris Miņins

Enkarnasions, Santana nomaina komandas trīs MLB klubu darījumā
Edvins Enkarnasions un Karloss Santana
Foto: AP/Scanpix

Edvins Enkarnasions un Karloss Santana vakardien nomainīja komandas pēc tam kā trīs Augstākās beisbola līgas (MLB) komandas noorganizēja apjomīgus maiņu darījumus.

Augstāko beisbola līgu komandas Tampabejas "Rays", Sietlas "Mariners" un Klīvlendas "Indians" vakardien noorganizēja diezgan apjomīgu maiņu darījumu, kā rezultātā pie jaunām komandām tika Edvins Enkarnasions un Karloss Santana.

Klīvlendas "Indians" šajā maiņā ieguva ārējās līnijas aizsargu Džeiku Bauersu un nozīmēto atsitēju Karlosu Santanu, kā arī sešus miljonus ASV dolāru, ko viņi saņems no Sietlas "Mariners". Paši sietlieši saņems 50 miljonus dolāru no Tampabejas "Rays", kā arī atsitēju Edvinu Enkarnasionu. Visbeidzot "Rays" šī darījuma rezultātā savas rindas ir papildinājusi ar metēju Kolu Salseru un atsitēju Jandiju Diazu.

Protams, ka Enkarnasions un Santana ir šīs maiņas lielākās "zvaigznes", jo 36 gadus vecais Enkarnasions iepriekšējā sezonā, ko viņš pavadīja "Indians" nometnē, guva 32 "Home run" un izsita 107 punktus, kas ir trešais labākais rādītājs visā Amerikas līgā. Tāpat ir jāpiebilst, ka tā viņam bija septītā sezona ar vismaz 30 "Home run" ik gadu un tas ir labākais rādītājs starp pašlaik aktīvajiem spēlētājiem.

Savukārt Karloss Santana iepriekšējo sezonu pavadīja Filadelfijas "Phillies", kur 24 reizes raidīja bumbiņu ārpus laukuma, izsitot 86 punktus. Interesanti, ka vēl mēneša sākumā viņu "Mariners" paši bija iemainījuši no Filadelfijas komandas, taču spēlēt Sietlā Santanam, vismaz pagaidām, nebija lemts un viņš atgriezās Klīvlendā, kur arī bija sācis savu karjeru lielajā līgā un nospēlēja līdz pat 2017. gada sezonai.

Kā arī...

- Vakardien MLB tika aizvadīts "5. likuma drafts". Ar pirmo numuru tajā tika izvēlēts līdzšinējais Oklendas "Athletics" sistēmas spēlētājs Ričijs Mārtins, kurš spēlē īsās malas aizsarga pozīcijā. Nu viņš ir pārgājis uz Baltimoras "Orioles" sistēmu. 5. likuma drafts ir izveidots tāpēc, lai MLB komandas savās fārmkomandu sistēmās nekrāj pārāk daudz vadošo talantu. Kopumā šogad tika izvēlēti 14 beisbolisti.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-12-14 14:29, pirms 5 gadiem
Un kur tad Vold Pīss?!