Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Indians" tiek pie 21. uzvaras pēc kārtas

"Indians" tiek pie 21. uzvaras pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas "Indians" aizvadītajā naktī ierakstīja savu vārdu Augstāko beisbola līgu (MLB) vēsturē kā komanda, kas spējusi atkārtot 1935. gada uzvaru sērijas rekordu – 21 panākums pēc kārtas.

Klīvlendas komanda pēdējās nedēļās ir uzņēmusi labu tempu un izcīnīja vienu uzvaru pēc otras, taču šīs nakts panākums pār Detroitas "Tigers" (5:3) bija īpašs, jo tā bija "Indians" 21. pēc kārtas izcīnītā uzvara, kas ir Amerikas līgas labākais rādītājs un otrais visu laiku labākais rādītājs MLB vēsturē.

Jāsaka, ka Klīvlendas komanda šajās spēlēs arī pārliecinoši dominē pār saviem oponentiem un ir ceļā uz to, lai atkārtotu Ņujorkas "Giants" visu laiku garāko uzvaru sēriju MLB – 26 panākumi pēc kārtas.

Aizvadītās nakts cīņā viss faktiski bija izšķīries jau spēle sievadā, kur no sākuma gad detroitieši Heimera Kandelario personā izvirzījās vadībā, bet Džejs Brūss tajā pašā pirmajā iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kas "Indians" nodrošināja vadību ar 3:1, ko viņi arī neizlaida no savām rokām līdz spēles beigām.

Savukārt Ņujorkas "Mets" un Čikāgas "Cubs" komandu spēlē čikāgieši tika pie pamatīgas uzvaras, pārspējot savus pretiniekus ar 17:5. Par mača varoni kļuva Alberts Almora, kurš devās laukumā uz maiņu, taču divos mēģinājumos atsist bumbiņu kopā guva sešus punktus.

Runājot par cīņu par vietām izslēgšanas mačos, izteikti cīniņi šobrīd nav novēroti, jo tikai Amerikas līgas austrumu un Nacionālās līgas centrālajās divīzijās otro vietu ieguvēji atpaliek no līderiem mazāk kā par 10 uzvaru tiesu. Savukārt "Wild card" ieskaitē, kur Amerikas līgā labākās ir Ņujorkas "Yankees" un Minesotas "Twins", bet Nacionālajā līgā Arizonas "Diamondbacks" un Kolorado "Rockies", tuvākie sekotāji atpaliek vismaz par divu uzvaru tiesu.

MLB, 14.09.

ViesiMājniekiRezultāts
RedsCardinals6:0
TigersIndians3:5
YankeesRays3:2
White SoxRoyals5:3
AthelticsRed Sox7:3
MarlinsPhillies1:8
OriolesBlue Jays2:1
MetsCubs5:17
MarinersRangers8:1
PiratesBrewers2:8
PadresTwins1:3
RockiesDiamondbacks2:8
DodgersGiants4:1
AstrosAngels1:9

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.