Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Braves" aptur "Cardinals" uzvaru sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Braves" aptur "Cardinals" uzvaru sēriju
Foto: APTOPIX/Scanpix

Aizvadītajā naktī pārtrūka Augstāko beisbola līgu (MLB) garākā uzvaru sērija, jo Atlantas "Braves" pārspēja Sentluisas "Cardinals" ar 6:3, apturot sentluisiešu uzvaru gājienu pie astoņiem panākumiem.

Lai arī šajā sezonā Sentluisas komandai nav diez ko pārliecinošs sniegums, precīzāk, tas ir mazliet sliktāks kā ierastais, esot MLB favorītu statusā, pēdējās spēles viņi aizvadīja ļoti pārliecinoši, izcīnot astoņas uzvaras pēc kārtas, kas bija "Cardinals" komandas garākā uzvaru sērija šajā sezonā.

Beidzās tā pret Atlantas "Braves", turklāt par vienu no galvenajiem vaininiekiem šoreiz kļuva Sentluisas beisbola publikas nemīlētais Brendons Filipss, kurš šajā spēlē guva "Home run" un izsita divus puktus. Tas viņam bija desmitais "Home run" šosezon un 17. pret "Cardinals".

Jāsaka, ka Atlantas komanda, pārliecinoši vācot punktus, līdz septītajam iningam tika pie vadības ar 5:0. Spēles beigu daļā Kārsons Kellijs, Pols Dejongs un Koltens Vongs gan trīs punktus atspēlēja, taču ar to izrādījās par maz.

Roberts Dikijs, kurš šajā spēlē tika pie panākuma, uz metēju kalniņa pavadīja septiņus iningus, kuru laikā pieļāva septiņus sitienus un zaudēja vienu punktu. Zaudētāju rindās maču sāka Maikls Vaka, kurš tika nomainīts pēc pieciem iningiem, kuru laikā pieļāva astoņus sitienus un zaudēja četrus punktus.

Pēc šī zaudējuma Sentluisas "Cardinals" gan nezaudēja savas pozīcijas Nacionālās līgas centrālās divīzijas ieskaitē, jo viņi vēl aizvien ieņem otro pozīciju un no divīzijaas līderiem, Čikāgas "Cubs" atpaliek tikai par vienas uzvaras tiesu.

MLB, 13.08.

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsNationals4:2
PiratesBlue Jays1:7
IndiansRays4:3
TwinsTigers6:4
RockiesMarlins3:5
MetsPhillies6:2
RoyalsWhite Sox14:6
RedsBrewers4:7
BravesCardinals6:3
AstrosRangers2:1
OriolesAthletics3:9
AngelsMariners4:2
PadresDodgers4:6
CubsDiamondbacks7:2
GiantsNationals2:6
Red SoxYankees3:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/