Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

19 gadus vecs tīnis noformē "Yankees" zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

19 gadus vecs tīnis noformē "Yankees" zaudējumu
Huans Soto
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) vakardienas mačos par vienu no galvenajiem varoņiem kļuva 19 gadus vecais Huans Soto, kurš ar diviem "Home run" palīdzēja Vašingtonas "Nationals" pārspēt Ņujorkas "Yankees" (5:4).

Huans Soto, kuram pašlaik ir pilni 19 gadi, ir šobrīd jaunākais MLB beisbolists, taču tas viņam nekādā veidā neliek just bijību pret lielajām komandām un zvaigžņotiem uzvārdiem, ko viņš lieliski pierādīja aizvadītajā naktī.

Soto uz atsišanu gāja trīs reizes, divās no tām atsitot bumbiņu, bet vienā, saņemot brīvgājienu. Jāpiebilst, ka abi izdarītie sitieni raidīja bumbiņu tribīnēs, otrais no kuriem tika izdarīts septītajā iningā, pie rezultāta 4:4 un, kā noskaidrojās vēlāk, atnesa "Nationals" komandai panākumu.

Interesanti, ka ar šo spēli Huans Soto ir nonācis gana respektablā kompānijā, jo 19 gadu vecumā pret "Yankees" divus "Home run" vienā mačā, kurš, turklāt, notiek "Yankees Stadium", guva Kens Grifijs juniors un Endruvs Džonss.

Eriks Fedī, kurš aizstāj savainojumu guvušo Stīvenu Strasbūru, aizvadīja piecus iningus, kuru laikā zaudēja četrus punktus, tiesa, arī "Yankees" metējs Sonijs Grejs uzstādīja līdzīgu statistiku, tāpēc mača atrisinājumā piedalījās rezerves metēji. Pie panākuma, kas viņam bija ceturtais šajā sezonā, tika Džastins Millers.

MLB regulārā sezona, 13.06.

ViesiMājniekiRezultāts
MetsBraves0:2
Blue JaysRays0:1
CubsBrewers0:1
Red SoxOrioles5:1
PiratesDiamondbacks5:4
AngelsMariners6:8
NationalsYankees5:4
RockiesPhillies7:2
TwinsTigers2:5
GiantsMarlins4:5
IndiansWhite Sox2:3
RedsRoyals7:0
PadresCardinals4:2
AstrosAthletics13:5
RangersDodgers2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/