Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Brewers" un "Cardinals" uzvaras dala uz pusēm

Juris Miņins
Juris Miņins

"Brewers" un "Cardinals" uzvaras dala uz pusēm
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstākajās beisbola līgās (MLB) Milvokī "Brewers" un Sentluisas "Cardinals" aizvadīja divas spēles un uzvaras dalīja uz pusēm.

Pirmajā no spēlēm Sentluisas komanda pārspēja Milvokī beisbolistus ar 6:0. Par spēles galveno varoni kļuva venecuēlietis Hosē Martinezs, kurš piektajā un astotajā iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma un kopā guva trīs punktus. Savukārt metējs Lenss Lins, kurš aizvadīja piecus iningus, protams, nezaudēja nevienu punktu, no spēles izslēdza astoņus pretinieku atsitējus un pieļāva tikai trīs sitienus.

Otro spēli Sentluisa arī sāka tādā pat garā, pirmajos divos iningos guva pa vienam punktam, taču Milvokī beisbolisti prata saņemties – Kīons Brokstons, Hesuss Agilars un Treviss Šovs izpildīja pa "Home run" sitienam un ievadīja "Brewers" atspēlēšanos, kas beigu beigās arī bija veiksmīga. Savukārt galīgi neveiksmīga spēle bija Marko Gonzalesam, kurš tika nomainīts jau pēc 3.1 ininga, kad bija zaudējis piecus punktus.

Tikmēr Nacionālajā līgā, pēc Kolorado "Rockies" atkārtotas neveiksmes pret Pitsburga "Pirates" (2:5), ir izveidojusies divvadība, jo Losandželoas "Dodgers" ir noķēruši viņus, pateicoties uzvarai pār Klīvlendas "Indians" ar 7:5.

Tāpat jāpiebilst, ka sešu zaudējumu sērija pārtrūka Ņujorkas "Yankees" komandai, kuri 11. iningā ar 3:2 piekāpās Losandželosas "Angels".

Savukārt Minesotas "Twins" savās mājās sarīkoja īstu uguņošanu, jo spēlē pret Sietlas "Mariners" guva 20 punktus un svinēja uzvaru ar 20:7. Interesanti, ka sākumā minesotieši nokļuva iedzinējos ar 0:3, bet vēlāk, pateicoties Edija Rosario trim "Home run" sitieniem, spēja ne tikai atspēlēties, bet arī uzstādīt komandas rekordu atsisto bumbiņu ziņā.

MLB, 13.06.

ViesiMājniekiRezultāts
BrewersCardinals0:6
BravesNationals5:10
RockiesPirates2:5
RaysBlue Jays8:1
PhilliesRed Sox3:4
DodgersIndians7:5
DiamondbacksTigers7:6
CubsMets14:3
AthleticsMarlins1:8
OriolesWhite Sox1:6
MarinersTwins7:20
RangersAstros4:2
BrewersCardinals8:5
YankeesAngels2:3
RedsPadres2:6
RoyalsGiants8:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/