Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Skaga piemiņas spēlē "Angles" ar 13:0 pārspēj "Mariners"

Juris Miņins
Juris Miņins

Skaga piemiņas spēlē "Angles" ar 13:0 pārspēj "Mariners"
Foto: AP/Scanpix

Pieminot nesen mirušo komandas biedru Taileru Skagu, Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Losandželosas "Angels" vakar sarīkoja mešanas meistarklasi un pārspēja Sietlas "Mariners" ar 13:0.

Pēc Augstāko beisbola līgu (MLB) Visu zvaigžņu spēles, kas iezīmē regulārās sezonas ekvatoru, vakardien pilnos apgriezienos turnīrs atsākās. Par neveiksmīgu šo "restartu" var saukt Nacionālās līgas labākā komanda, Losandželosas "Dodgers", kuri mačā pret Bostonas "Red Sox" zaudēja ar 1:8. Ksanderss Bogerts šajā mačā guva trīs, bet Rafaels Dīverss divus punktus.

Esošajiem čempioniem šī uzvara, protams, ir ļoti svarīga, kā jebkura cita, jo tā palīdz cīnīties par vietu izslēgšanas mačos, jo uz šo brīdi no savas divīzijas līderiem, Ņujorkas "Yankees", viņi atpaliek par deviņu uzvaru tiesu, bet no "Wild card" pozīcijām, kas arī garantē vismaz vienu "playoff" maču, bostonieši ir vienas uzvaras attālumā.

Losandželosas komandas pozīcijas, neskatoties uz pagalam neveiksmīgo nogriezni, kurā desmit mačos ir piedzīvoti seši zaudējumi, četri no kuriem – pēc kārtas, gan pagaidām vēl ir stabilas, jo tuvākie sekotāji Nacionālajā līgā, Atlantas "Braves", atpaliek par 4.5 uzvarām, bet divīzijas ietvaros pārsvars ir vēl lielāks – 12.5 uzvaras pār Arizonas "Diamondbacks". Tiesa, pēc šīs zaudējumu sērijas losandželosieši ir zaudējuši pirmo vietu visā MLB, ko tagad ir pārņēmuši jau pieminētie "Yankees".

Interesanti, ka pēc šīs spēles Bostonas komanda ir kļuvusi par "karstāko" visā MLB, jo ir uzvarējusi piecās pēdējās cīņās, kamēr Losandželosa ir noslīdējusi uz dalītu pēdējo vietu, jo četras neveiksmes pēc kārtas ir arī Detroitas "Tigers".

Ņujorkieši paši vakardien, pateicoties Domingo Žermena pūlēm no metēju kalniņa, ar 4:0 pārspēja Toronto "Blue Jays". Metējs aizvadīja sešus iningus, kuru laikā pieļāva tikai trīs atsitienus, bet septiņus pretiniekus aizsūtīja atpakaļ uz rezervistu soliņu.

Tāds pats rezultāts, 4:0, vakar tika fiksēts arī no šīs starpsezonas principiālajā Vašingtonas "Nationals" un Filadelfijas "Phillies" mačā. Šoreiz pie panākuma tika ASV galvaspilsētas komanda, kuras rindās "spīdēja" Stīvens Strasbūrs. Metējs, neskatoties uz septiņiem pieļautajiem atsitieniem sešu iningu laikā, punktus nezaudēja un izcēlās arī ar sešiem straikautiem.

Visbeidzot, saviļņojoša spēle tika aizvadīta Losandželosā, kad vietējie "Angels" tikās ar Sietlas "Mariners". Tā bija pirmā mājas spēle kopš viņsaulē devās komandas metējs Tailers Skagss, tāpēc šo maču bija nolemts veltīt pāragri aizgājušajam beisbolistam. Jāsaka, ka "Angels" patiesi pacentās, jo metēji Teilors Kols un Karloss Pena noformēja "no-hitter", jeb spēli, kurā pretinieki tā arī nespēja atsist bumbiņu, kas ļāva mājniekiem uzvarēt ar 13:0. Komandas lielākā zvaigzne Maiks Trauts šajā cīņā izcēlās ar sešiem izsistiem punktiem un vienu "Home run".

MLB regulārā sezona, 12.07.

ViesiMājniekiRezultāts
PiratesCubs3:4
NationalsPhillies4:0
Blue JaysYankees0:4
RaysOrioles16:4
DodgersRed Sox1:8
TwinsIndians5:3
MetsMarlins4:8
AstrosRangers8:9
GiantsBrewers10:7
DiamondbacksCardinals4:2
TigersRoyals5:8
RedsRockies2:3
MarinersAngels0:13
White SoxAthletics1:5
BravesPadres5:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/