Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Trautam divi "Home run", taču "Angels" zaudē

Trautam divi "Home run", taču "Angels" zaudē
Foto: AFP/Scanpix

Maiks Trauts aizvadītajā Augstāko beisbola līgu (MLB) spēļu dienā divreiz raidīja bumbiņu ārpus laukuma, taču ar to bija par maz, lai Losandželosas "Angels" komanda svinētu uzvaru, jo Sietlas "Mariners" izrādījās pārāki ar 6:3.

Maiks Trauts vakardienas MLB mačos bija viens no labākajiem atsitējiem, jo trīs no piecām reizēm ko viņš stājās pretī metējam 26 gadus vecais beisbolists prata bumbiņu atsist, bet divās reizēs atsitieni bija tik spēcīgi, ka bumbiņa atstāja spēles laukumu, kas kopā Trautam deva trīs punktus. Tiesa, tie arī bija vienīgie "Angels" gūtie punkti un komandai bija jāsamierinās ar zaudējumu 3:6 pret Sietlas "Mariners".

Uzvarētāju rindās arī bija spēlētāji, kurus izcelt un tie bija Mičs Haingers un Raijons Hīlijs, kuri katrs arī guva pa diviem "Home run" sitieniem, turklāt labi darbojās arī aizsardzībā, pāris reizes glābjot komandu no gana nepatīkamām situācijām.

Jāpiebilst, ka pēc šī mača Maiks Trauts ir kļuvis par visu MLB produktīvāko "Home run" atsitēju, jo viņa kontā jau ir 23 bumbiņas raidījumi ārpus laukuma.

Savukārt Nacionālās līgas labākajam "Home run" speciālistam, Braisam Hārperam, vakardienas spēle pret Ņujorkas "Yankees" gan izvērtās gana nepatīkama. Bez tā, ka viņa Vašingtonas "Nationals" zaudēja ar 0:3, pats Hārpers divas reizes piedzīvoja sāpīgus mirkļus pēc tam kā viņam trāpīja "Yankees" metēju raidītā bumbiņa. Par laimi, lai arī sākumā situācija šķita nopietna, pēc abiem incidentiem Hārpers atgriezās laukumā.

Visbeidzot, čempioni Hjūstonas "Astros" ar 6:3 pārspēja Oklendas "Athletics", izcīnot savu sesto panākumu pēc kārtas. Par šo uzvaru viņiem visvairāk ir jāpateicas Īvenam Getisam, kurš spēja gūt piecus punktus.

MLB regulārā sezona, 12.06.

ViesiMājniekiRezultāts
Red SoxOrioles6:4
NationalsYankees0:3
RockiesPhillies4:5
TwinsTigers6:4
GiantsMarlins1:3
Blue JaysRays1:4
MetsBraves2:8
IndiansWhite Sox1:5
VubsBrewers0:4
RedsRoyals5:1
PadresCardinals4:2
PiratesDiamondbacks8:13
AstrosAthletics6:3
AngelsMariners3:6
RangersDodgers5:12

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.