Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cubs" tiek tālāk, "Dodgers" un "Nationals" cīņā būs piektais mačs

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cubs" tiek tālāk, "Dodgers" un "Nationals" cīņā būs piektais mačs
Foto: APTOPIX/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) aizvadītajā naktī tika izspēlētas ceturtās spēles Nacionālās līgas Divīziju sērijās un Čikāgas "Cubs" kā pirmā iekļuva Nacionālās līgas finālā, bet Losandželosas "Dodgers" un Vašingtonas "Nationals" pāra uzvarētājs tiks noskaidrots piektajā mačā.

Čikāgas "Cubs" bija neapšaubāmi labākā komanda šajā regulārajā čempionātā, taču otrajā izslēgšanas maču kārtā viņiem bija jātiekas ar Sanfrancisko "Giants", kuri ir zināmi kā izteikta izslēgšanas maču komanda, jo pēdējās trijās reizēs, kad viņi bija tikuši līdz "play-off" mačiem, viņi izcīnīja trīs čempionu titulus.

Šogad gan Kalifornijas komandai neizdevās turpināt savu fantastisko sēriju – čempionu titula izcīnīšanu pāra skaitļa gados, jo Čikāgas vienība viņus Divīziju sērijas ceturtajā mačā pārspēja ar 6:5.

Jāsaka, ka mačs sākās ar "Giants" rezultatīvu uzbrukumu, kad Basters Pouzijs atdeva savu sitienu, lai punktu gūtu Denārds Spans. Savukārt Deivids Ross trešajā iningā rezultātu izlīdzināja. Šāda cīkstēšanās turpinājās līdz piektajam iningam pēc kura gan Sanfrancisko vienība atradās līderpozīcijās – 5:2. Līdz pat devītajam iningam likās, ka "Giants" spēs novest sēriju arī līdz izšķirošajam, piektajam, mačam, taču devītajā iningā Rietumkrasta komanda salūza, bet "Vēju pilsētas" komanda to izmantoja – četri punktiu pēdējā iningā un teicams sniegums no Aroldisa Čepmena puses ļāva Čikāgas "Cubs" vienībai uzvarēt ar 6:5, bet visā sērijā panākt 3-1, noslēdzot Divīziju sēriju kārtu sev par labu.

Otrajā Nacionālās līgas spēļu pārī tika fiksēts tāds pats rezultāts – 6:5, taču šoreiz uzvarētāji bija tā komanda, kas sērijā atradās iedzinējos, proti, Losandželosas "Dodgers". Zīmīgi, ka izšķirošais punkts, ko guva Čeiss Atlijs, arī tika gūts mača izskaņā, astotajā iningā. Savukārt par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva vašingtonietis Daniels Mērfijs, kurš guva četrus punktus.

Nacionālās līgas Divīziju sērijas pēdējā un izšķirošā spēle notiks 13. oktobrī.

MLB izslēgšanas spēles

Spēle1.2.3.4.5.Sērija
Toronto “Blue Jays” - Teksasas “Rangers”10:15:37:63-0
Klīvlendas “Indians” - Bostonas “Red Sox”5:46:04:33-0
Losandželosas “Dodgers” - Vašingtonas “Nationals”4:32:53:86:52-2
Čikāgas “Cubs” - Sanfrancisko “Giants”1:05:25:66:53-1

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...