Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" divreiz apspēlē "Orioles"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" divreiz apspēlē "Orioles"
Foto: USA Today/Scanpix

Vakarnakt Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā Bostonas "Red Sox" aizvadīja divus mačus pret Baltimoras "Orioles" un izcīnīja divus panākumus.

Tā kā beisbols netiek spēlēts nelabvēlīgos, t.i., lietus apstākļos, tad ir pilnīgi normāli, ja spēle tiek pārcelta uz citu dienu, tāpat kā ir normāli, ja vienā dienā komandas aizvada divus mačus. Tieši tā šoreiz sanāca Bostonas "Red Sox" un Baltimoras "Orioles" vienībām, kuras spēlēja divreiz.

Pirmajā spēlē MLB līdervienība no Bostonas uzvarēja ar 5:0. Par spēles galveno varoni kļuva metējs Deivids Praiss, kurš, lai arī sešu iningu laikā pieļāva piecus atsitienus, guva desmit straikautus un nezaudēja ne punktu. Tas, protams, pamatīgi atviegloja darbu "Red Sox" uzbrukumam. Pa diviem izsistiem skrējieniem Eduardo Nunjeza un Džekija Bredlija kontā.

Otrajā mačā gan cīņa bija sīvāka un Bostonas komandai uzvara atnāca daudz grūtāk, jo vispirms baltimorieši izvirzījās vadībā ar 2:0, bet kad "Red Sox" bija viņus panākuši un arī apsteiguši (3:2), "Orioles" rezultātu izlīdzināja.

Tikai pēdējos divos iningos "Red Sox" spēja iegūt izšķirošo pārsvaru, ko, lai arī mēģināja, Baltimoras komanda vairs nevarēja sadeldēt.

Šoreiz Bostonas komandai palīdzība no metēju kalniņa neatnāca, jo sākumsastāva metējs Hektors Velaskezs tika nomainīts pēc 2.2 iningiem, kuru laikā zaudēja divus punktus. Tāpēc šoreiz no uzbrukuma tika gaidīts vairāk un Džeidī Martinezs arī nepievīla – līgas labākais "Home run" atsitējs šoreiz izcēlās ar diviem bumbiņas raidījumiem tribīnēs, kas beigu beigās arī deva uzvaru ar 6:4.

MLB regulārā sezona, 11.08.

ViesiMājniekiRezultāts
Red SoxOrioles5:0
RangersYankees3:5
NationalsCubs9:4
RaysBlue Jays3:1
TwinsTigers4:3
DiamondbacksReds3:6
IndiansWhite Sox3:1
BrewersBraves4:2
MarinersAstrs3:2
MetsMarlins3:4
CardinalsRoyals8:3
Red SoxOrioles6:4
DodgersRockies2:3
PhilliesPadres5:1
PiratesGiants4:0
AthleticsAngels7:0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/