Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Yankees" ar uzvaru sāk maču sēriju pret "Red Sox"

"Yankees" ar uzvaru sāk maču sēriju pret "Red Sox"
Foto: AFP/Scanpix

Vakarnakt Augstākajās beisbola līgās (MLB) sākās kārtējā divu nesamierināmo pretinieku, Ņujorkas "Yankees" un Bostonas "Red Sox" cīņa, kuras pirmajā cēlienā ar 5:4 uzvarēja ņujorkieši.

Mačs sākās ar Henlija Ramireza bumbiņas raidījumu ārpus laukuma, bet turpinājumā Endrjū Benintendi izdarīja to pašu un spēles viducī Bostonas "Red Sox" atradās vadībā ar 3:0, kas bija labs pieteikums uz panākumu visā mačā.

Tomēr, Ņujorkas komandai vēl bija kas sakāms, jo savās mājās tik bezzobainu zaudējumu viņiem, protams, neviens nepiedotu, tāpēc pirmspēdējā iningā viņi sarīkoja pamatīgu pakaļdzīšanos – Ārons Hikss veica "Home run" sitienu, kas kalpoja par zīmi pārējiem ņujorkiešiem. Didi Gregoriuss, Tods Fraizers un Ronalds Torejess katrs guva vēl pa vienam punktam, pirms izšķirošā ininga panākot jau 5:3 "Yankees" labā.

Bostonas komandas spēlētājs Benintendi gan vienu punktu atguva, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam, taču ne uz ko vairāk viesi nebija spējīgi un Ņujorkas "Yankees", kuriem vairs nebija jāspēlē sava ininga puse, svinēja laimīgu uzvaru ar 5:4.

Jāpiebilst, ka abas komandas šīs sērijas ietvaros tiksies vēl divos mačos.

Tāpat ir jāatgādina, ka "Red Sox" un "Yankees" pašlaik cīnās par pirmo vietu Amerikas līgas austrumu konferencē un bostoniešiem pēc šī mača pārsvars pār sekotājiem ir vairs tikai 3.5 uzvaru lielumā.

Savukārt šobrīd pašā spraigākajā cīņā par līderpozīcijām konferencē, Nacionālās līgas, centrālajā konferencē, atstarpe starp Čikāgas "Cubs" un Sentluisas "Cardinals", neskatoties uz abu komandu uzvarām, ir samazinājusies līdz viena panākuma tiesai.

Nevar neatzīmēt, ka "Cardinals" šobrīd ir pati karstākā komanda visā MLB, jo ir tikusi pie septiņiem panākumiem pēc kārtas.

MLB, 11.08.

ViesiMājniekiRezultāts
Red SoxYankees4:5
GiantsNationalsPārc.
MetsPhillies7:6
PiratesBlue Jays4:2
TwinsTigers9:4
RockiesMarlins3:6
IndiansRays5:0
AstrosRangers4:6
RoyalsWhite Sox3:6
RedsBrewers11:10
BravesCardinals5:8
CubsDiamondbacks8:3
OriolesAthletics4:5
AngelsMariners6:5
PadresDodgers4:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.