Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" uzvar piektajā spēlē pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" uzvar piektajā spēlē pēc kārtas
Ārons Džadžs
Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Yankees" vienība aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) regulārajā sezonā izcīnīja savu piekto panākumu pēc kārtas, ar 14:3 pārspējot Baltimoras "Orioles".

Ņujorkas "Yankees" vienība šobrīd ieņem pirmo vietu Amerikas līgas austrumu divīzijā, bet visā līgā – otro vietu, par piecām uzvarām atpaliekot no Hjūstonas "Astros". Šonakt viņi spēra mazu solīti uz priekšu, lai hjūstoniešus panākt.

Ārons Džadžs, kurš šobrīd ir labākais atsitējs visā MLB, divas reizes raidīja bumbiņu ārpus laukuma (viens no sitieniem aizlidoja 496 pēdas tālu), bija veiksmīgs visās četrās reizēs, kad devās uz atsišanu un kopā guva trīs punktus, bet viņam palīdzēja Stērlins Kastro un Garijs Sančezs, kuri izcēlās ar, attiecīgi, vēl četriem un trim punktiem, palīdzot Ņujorkas komandai tikt pie pārliecinošas uzvaras ar 14:3.

Jāpiebilst, ka spēles liktenis tika izšķirts jau pirmajā iningā, kuru "Yankees" uzvarēja ar 5:0. Baltimoras komandai veiksmīgākais bija trešais inings, kurā viņi arī guva visus savus šīvakara punktus.

Savukārt MLB šībrīža labākā komanda Hjūstonas "Astros" pēc 11 uzvaru sērijas ir sākusi buksēt, jo pēdējos sešos mačos viņi ir tikuši vien pie diviem panākumiem, bet šonakt ar 6:12 piekāpās Losandželosas "Angels". Tiesa, Losandželosas komandai tas maz ko mainīja, jo Amerikas līgas rietumu divīzijā viņi no Hjūstonas vienības atpaliek par 12 uzvarām.

Nacionālajā līgā gan viss ir mazliet interesantāk un cīņas par divīziju līderpozīcijām ir daudz aktīvākas. Tā Milvokī "Brewers" ar 1:11 atzina Arizonas "Diamondbacks" pārākumu, bet Čikāgas "Cubs" ar 7:5 pārspēja Kolorado "Rockies", kas nozīmē, ka centrālās divīzijas divas labākās komandas šķir tikai viens panākums, bet vēl 1.5 panākuma attālumā ir Sentluisas "Cardinals", kuri šonakt ar 6:5 pārspēja Filadelfijas "Phillies".

MLB regulārā sezona, 11.06. spēles

ViesiMājniekiRezultāts
OriolesYankees3:14
White SoxIndians2:4
AthleticsRays4:5
MetsBraves2:1
MarlinsPirates1:3
AngelsAstros12:6
PhilliesCardinals5:6
RockiesCubs5:7
RangersNationals5:1
TwinsGiants8:13
Blue JaysMariners4:0
RedsDodgers7:9
BrewersDiamondbacks1:11
RoyalsPadres8:3
TigersRed Sox8:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/