Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda atstāj sausā Bostonu, MLB leģenda Ortizs beidz karjeru

Juris Miņins
Juris Miņins

Klīvlenda atstāj sausā Bostonu, MLB leģenda Ortizs beidz karjeru
Davids Ortizs
Foto: AFP/Scanpix

Klīvlendas "Indians" šonakt ar 4:3 pārspēja Bostonas "Red Sox", triumfējot Augstāko beisbola līgu (MLB), Amerikas līgas izslēgšanas spēļu otrajā kārtā. Šī bija arī pēdējā Davida Ortiza spēle profesionālajā beisbolā.

Klīvlendas komandai bija nepieciešami tikai divi rezultatīvi sitieni, lai izcīnītu savu trešo uzvaru pār Bostonas "Red Sox", aizsūtot Masačusetas štata komandu priekšlaicīgā atvaļinājumā, bet Davidu Ortizu – pensijā.

Lai arī klīvlendieši šajā vakarā iekļuva nākošajā kārtā, lielākā uzmanība tika pievērsta tieši leģendārajam Dominikānas Republikas spēlētājam, jo desmitkārtējais "All Star" spēļu dalībnieks un trīskārtējais MLB čempions jau pirms sezonas bija paziņojis, ka šī ir viņa pēdējā sezona profesionālajā beisbolā. Pēdējos mirkļus MLB laukumā viens no pāris pēdējo desmitgažu labākajiem atsitējiem pavadīja emocionāli pasakoties visiem, kas bija atnākuši uz spēli.

Tiesa, pirms tam viņam bija jāpiedalās spēlē, kurā, lai arī pats guva vienu punktu, Bostonas komanda zaudēja un izstājās no izslēgšanas mačiem, zaudējot sērijā ar 0-3.

Savukārt Nacionālajā līgā sēriju uzvarētājus varētu noteikt jau tuvākajās dienās, jo Vašingtonas "Nationals", zaudējuši pirmajā sērijas cīņā, ir atspēlējušies un izvirzījušies vadībā, šonakt uzvarot ar 8:3, bet Sanfrancisko "Giants" 13. iningu cīņā ar 6:5 pārspēja Čikāgas "Cubs", paildzinot sēriju vēl vismaz uz vienu maču.

MLB izslēgšanas spēles

Spēle1.2.3.4.5.Sērija
Toronto “Blue Jays” - Teksasas “Rangers”10:15:37:63-0
Klīvlendas “Indians” - Bostonas “Red Sox”5:46:04:33-0
Losandželosas “Dodgers” - Vašingtonas “Nationals”4:32:53:81-2
Čikāgas “Cubs” - Sanfrancisko “Giants”1:05:25:62-1

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...