Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Cardinals" turpina krist – zaudējums ar 0:11 pret "Reds"

"Cardinals" turpina krist – zaudējums ar 0:11 pret "Reds"
Brendons Filipss saņem komandas biedru apsveikumus
Foto: AFP/Scanpix

Pašreizējie Augstāko beisbola līgu (MLB) līderi, Sentluisas "Cardinals", aizvadītajā naktī piedzīvoja savu sesto zaudējumu astoņās spēlēs ar 0:11 piekāpjoties Sinsinati "Reds".

Sentluisas "Cardinals", lai arī viņi vēl aizvien ir ne tikai Nacionālās līgas, bet arī visu MLB līderi (4.5 uzvaru pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem), pēdējā laikā uzvaru krāšana nevedas, jo no pēdējiem astoņiem mačiem uzvaras ir izcīnītas vien divreiz. Tāpat ievērības cienīgs ir tas fakts, ka pēdējo četru maču laikā, divas reizes ir zaudēts "sausā" turklāt ar graujošiem rezultātiem – 0:9 un 0:11.

Tieši šī sagrāve ar 0:11 notika šonakt, kad "Cardinals" piekāpās Sinsinati "Reds". Ja būtu jāizceļ kāds spēles nogrieznis, kurā līgas līderi būtu izgāzušies, tad tas noteikti būtu piektais inings, kad rezultāts no 0:2 kļuva par 0:6.
Par mača rezultatīvākajiem spēlētājiem kļuva Tods Fraizers un Brendons Filipss, kuri guva trīs punktus. Savukārt divi punkti pret savu bijušo komandu ieripoja Skipa Šūmeikera kontā.

Par zaudētāju šajā spēlē kļuva Džeimijs Garsija, kuru "Cardinals" nomainīja pēc nedaudz vairāk kā četriem iningiem, kuru laikā viņš zaudēja sešus punktus.
Tiesa, bija sentluisiešiem arī pozitīvie momenti, jo pēc 91 mača izlaišanas laukumā atgriezās pirmās bāzes spēlētājs Mets Adamss. Viņš gan vēl neaizvadīja pilnu spēli, taču tas ir pirmais solis uz viņa atgriešanos laukumā.

"Sauso" zaudējumu piedzīvoja arī Teksasas "Rangers", kuri ar 0:5 piekāpās Sietlas "Mariners". Viņiem šis zaudējums bija jo īpaši sāpīgs, jo tieši viņi pagaidām atrodas "Wild Card" ieskaites otrajā vietā, t.i., pēdējā, kas vēl dod iespēju spēlēt izslēgšanas mačos. Uz šo brīdi teksasiešu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem, Minesotas "Twins", ir viena uzvara.

Savukārt Nacionālās līgas otrā "Wild Card" komanda, Čikāgas "Cubs", savu spēli pret Filadelfijas "Phillies" izspēlēs vien šonakt, jo aizvadītās nakts cīņa tika atcelta nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ. Šo pašu iemeslu dēļ nespēlēja arī Ņujorkas "Yankees" un Toronto "Blue Jays".

MLB, Regulārā sezona, 10.09. spēles

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsReds0:11
RangersMariners0:5
RockiesPadres4:3
Blue JaysYankeesAtcelta
CubsPhilliesAtcelta
BrewersPirates6:4
TigersIndiants5:7
MetsBraves7:2

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.