Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Mets" atspēlējas un gūst astoto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Mets" atspēlējas un gūst astoto uzvaru pēc kārtas
Foto: USA Today/Scanpix

Ņujorkas "Mets" komanda pašlaik ir viena no "karstākajām" vienībām Augstākajās beisbola līgās, jo nu, atspēlējoties cīņā pret Vašingtonas "Nationals" (4:3), viņi ir izcīnījuši astoto panākumu pēc kārtas.

Ņujorkas "Mets" vienība pašlaik cīnās, lai uzlabotu savas pozīcijas pretendējot uz vietu izslēgšanas mačos. Ja par uzvaru divīzijā viņiem vēl par agru sapņot, jo no Atlantas "Braves" viņi atpaliek septiņas ar pusi uzvaras, tad "Wild card" ieskaitē viņi gan ir labās pozīcijās, no vēlamās vietas atpaliekot tikai 0.5 panākumus. Interesanti, ka šo pozīciju ieņem tieši Vašingtonas "Nationals" ar kuriem ņujorkieši arī aizvadīja spēli šonakt.

Protams, ka šī spēle, kas ir svarīga gan divīzijas, gan "wild card" ieskaites kontekstā, izvērtās spraiga un līdz pat astotā ininga ievadam rezultāts bija neizšķirts (2:2), taču tad Vašingtonas komandas atsitējs Džiovani Soto otro reizi mača laikā raidīja bumbiņu tribīnēs un, kā likās, lauza spēles gaitu par labu galvaspilsētas komandai.

Tiesa, ininga otrajā daļā Luiss Džilorms atbildēja ar to pašu, bet Džeidī Deiviss upurēja savu sitienu par labu tam, lai Džo Paniks varētu sasniegt mājas bāzi, tādējādi izvirzoties vadībā un, kā vēlāk izrādījās, arī izraujot uzvaru.

Astotais panākums pēc kārtas šajā naktī tika ieskaitīts arī Hjūstonas "Astros", kuri ar 23:2 sagrāva Baltimoras "Orioles". Trīs "Home run" šajā mačā izpildīja Jordans Alvarezs, kurš maču noslēdza ar septiņiem izsistiem punktiem. Interesanti, ka no visiem 11 laukumā izgājušajiem atsitējiem vien diviem šoreiz neizdevās tikt pie punktiem.

Tāpat jāatzīmē Losandželosas "Angels" uzvara pār Bostonas "Red Sox" ar 12:4, kas bija sava veida atriebība par vakardien piedzīvoto sagrāvi. Tāpat šajā spēlē savu pirmo "Home run" "Fenway Park" arēnā izpildīja Maiks Trauts.

MLB regulārā sezona, 10.08.

ViesiMājniekiRezultāts
YankeesBlue Jays3:4
AngelsRed Sox12:4
PhilliesGiants1:3
RoyalsTigers7:0
BravesMarlins 6:7
AstrosOrioles23:2
IndiansTwins1:4
AthleticsWhite Sox2:3
RangersBrewers2:3
NationalsMets3:4
CubsReds1:10
PiratesCardinals1:3
RockiesPadres5:8
DiamondbacksDodgers0:4
RaysMariners5:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/