Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Kluberam 10. uzvara, "Indians" pārspēj "Tigers"

Kluberam 10. uzvara, "Indians" pārspēj "Tigers"
Korijs Klubers
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Klīvlendas "Indians" metējs Korijs Klubers palīdzēja savai vienībai ar 9:2 pārspēt Detroitas "Tigers", tādējādi tiekot pie desmitā panākuma sezonā.

Korijs Klubers kārtējo reizi pierādīja, ka šobrīd ir viens no labākajiem metējiem visā MLB. Mačā pret Detroitas "Tigers" viņš aizvadīja astoņus iningus, kuru laikā zaudēja divus punktus, taču noformēja astoņus straikautus. Tas viņam deva desmito uzvaru sezonā, kas šobrīd ir labākais rādītājs Amerikas līgā, bet visā līgā tikai Maksam Šerzeram no Vašingtonas "Nationals" ir izdevies uzvaru ailītē panākt divciparu skaitli. Viņam arī ir 10 panākumi.

Uzbrukumā šajā spēlē spīdēja Kabrera, taču nevis Migels Kabrera, kā būtu bijis ierasts vēl pirms pāris gadiem "Tigers" mačos, bet gan Melkijs Kabrera, kurš atsita divus no trim metieniem un "Indians" labā guva trīs punktus. Tāpat trīs punkti arī Erika Gonzaleza kontā. Jau pieminētais Migels Kabrera šo maču gan aizvadīja ļoti blāvi, pie atsitiena tā arī netiekot, vienā no četrām reizēm arī tiekot izslēgtam no spēles.

Lielisku maču aizvadītajā spēļu dienā savā kontā ierakstīja Toronto "Blue Jays" spēlētājs Kērtiss Grandersons, kurš pie atsitiena tika četrās no piecām reizēm, ko izgāja uz laukuma, guva "Home run" un kopumā izsita sešus punktus. Šāds sniegums Toronto komandai palīdzēja tikt pie ļoti pārliecinošas uzvaras pār Baltimoras "Orioles" – 13:3.

Visbeidzot, abu Ņujorkas komandu cīņā "Mets" metējs Sets Lugo aizvadīja vienu no saviem pēdējā laikā labākajiem mačiem, sešu iningu laikā no spēles izslēdzot astoņus "Yankees" atsitējus, nepieļaujot nevienu brīvgājienu un nezaudējot nevienu punktu. Šāds sniegums bija par pamatu tam, lai "Mets" komanda spētu apturēt visu iespaidīgo kaimiņu komandas atsitēju līniju un uzvarētu ar 2:0.

MLB regulārā sezona, 10.06.

ViesiMājniekiRezultāts
White SoxRed Sox5:2
OriolesBlue Jays3:13
IndiansTigers9:2
CardinalsReds3:6
PadresMarlins3:1
MarinersRays5:4
BrewersPhillies3:4
AngelsTwins5:7
PiratesCubs7:1
AstrosRangers8:7
DiamondbacksRockies8:3
RoyalsAthletics2:3
GiantsNationals2:0
BravesDodgers2:7
YankeesMets

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.