Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Astros", "Dodgers" tiek tālāk, "Red Sox" sabradā "Yankees"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Astros", "Dodgers" tiek tālāk, "Red Sox" sabradā "Yankees"
Ņujorkas komandas treneriem nu ir ātri jāizdomā kā izlīdzināt sērijas gaitu.
Foto: EPA/Scanpix

Vakarnakt tika izspēlētas trīs Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas turnīra cīņas un pēc tām Hjūstonas "Astros" un Losandželosas "Dodgers" ir iekļuvuši nākošajā kārtā, bet Bostonas "Red Sox" ir pamatīgi sagrāvuši Ņujorkas "Yankees" – 16:1.

Augstāko beisbola līgu izslēgšanas spēļu turnīrā nu ir zināmi trīs no četriem trešās kārtas, jeb Līgu sērijas, dalībniekiem, jo pēc vakardienas mačiem Milvokī "Brewers" komandai pievienojās Losandželosas "Dodgers" un Hjūstonas "Astros".

Hjūstonas komanda, kas ir esošie Pasaules sērijas uzvarētāji, tāpat kā Milvokī vienība, savu sēriju pret Klīvlendas "Indians" uzvarēja ar 3:0. Jāsaka, ka sērijas trešais mačs bija gana nervozs un gandrīz līdz pat pēdējiem iningiem nebija īstas pārliecības par "Astros" panākumu. Viss atrisinājās septītajā un astotajā mača cēlienos, kuros hjūstonieši guva deviņus punktus, kas, protams, bija pamatīgs trieciens "Indians" komandai un no tā viņi tā arī nespēja atgūties.

Mārvins Gonzalezs un Karloss Korea šajā spēlē izcēlās ar trim izsistiem skrējieniem, bet Aleksam Bregmanam un Juli Gurielam – pa diviem punktiem.

Pēc līdzīga scenārija noritēja arī Losandželosas "Dodgers" un Atlantas "Braves" cīņa, kurā no sākuma Kalifornijas komanda izvirzījās vadībā, tad Džordžijas štata pārstāvji atspēlējās un izvirzījās vadībā, līdz sestajā un septītajā iningā "Dodgers" atkal deva savu triecienu uz ko "Braves" nespēja atbildēt.

Par spēles galveno varoni kļuva Menijs Mačado, kurš spēja izsist četrus no Losandželosas sešiem gūtajiem punktiem.

Savukārt Bostonas "Red Sox" un Ņujorkas "Yankees" mačs, kurš tika sākts pie neizšķirta rezultāta sērijā (1-1), gan izvērtās pavisam negaidīti, precīzāk, neviens nebija gaidījis, ka Ņujorkas komanda spēs piedzīvot tādu sagrāvi – 16:1.

Jau spēles pirmajos četros iningos bostonieši bija guvuši pārsvaru, ko atspēlēt bija teju neiespējami -10:1, bet atlikušajā mača gaitā izsita vēl sešus punktus. Par spilgtāko mača spēlētāju kļuva Broks Holts, kurš nu ir vienīgais beisbolists, kuram izslēgšanas mačos ir izdevies gūt ciklu, t.i., izsist parasto, dubulto, trīskāršo un "Home run" sitienu.

Ar trim punktiem šajā mačā izcēlās Endrjū Benintendi, bet Neitans Iovaldi, kurš sāka spēli un nospēlēja septiņus iningus, tika pie uzvaras.

Ņujorkas komandas metējiem tik labi vis negāja, jo nedz Luī Severino, kurš maču sāka, bet pēc trim iningiem un sešiem zaudētiem punktiem tika nomainīts, nedz kāds no viņa dublieriem nespēja apturēt bostoniešus un vismaz pa vienam punktam zaudēja visi, kopumā pieļaujot 18 atsitienus. Vienīgu punktu "Yankees" labā guva izsita Didi Gregoriuss.

Nākamā MLB izslēgšanas cīņa ir paredzēta jau šonakt un tajā, protams, spēlēs Ņujorkas un Bostonas vienības. Ja ņujorkiešiem izdosies rezultātu sērijā izlīdzināt, tad izšķirošais mačs ir paredzēts ceturtdien.

MLB izslēgšanas mači, Divīziju kārta

Komandas1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.Sērijā
Rockies2000
Brewers3463
Dodgers63563
Braves00621
Indians2130
Astros73113
Red Sox52162
Yankees4611

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-10-09 17:19, pirms 5 gadiem
Nezin vai "Yankees" pēc šitāda nokdauna varēs piecelties? Grūti saprast, kas notika, bet komandai šajā spēlē nesanāca pilnīgi nekas!