Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Cubs” uzvar atkal un panāk 2-0

Juris Miņins
Juris Miņins

“Cubs” uzvar atkal un panāk 2-0
Foto: AFP/Scanpix

Čikāgas “Cubs” aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā ar 5:2 pārspēja Sanfrancisko “Giants” un nonāca vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas nākošajā kārtā.

Abas komandas jau no cīņas sākuma agresīvi darbojās uzbrukumā, par ko arī tika atalgotas, jo jau līdz ceturtajam iningam spēja uzstādīt mača rezultātu. Tomēr, nevar teikt, ka spēle rezultāta ziņā bija spraiga, jo regulārās sezonas labākā komanda jau otrajā iningā guva četrus punktus un ar to izrādījās vairāk nekā pietiekoši, lai izcīnītu uzvaru.

Tiesa, kas ir jāatzīmē, Čikāgas vienības metējs Treviss Vūds, kurš beigās arī piedzīvoja neveiksmīgu epizodi, kad bumbiņa trāpīja pa viņu, kļuva par pirmo metēju, kurš MLB izslēgšanas spēļu laikā ir guvis “Home run” sitienu. Ar to viņš ceturtajā iningā pielika punktu mača rezultativitātei.

Līdz ar to Čikāgas komandai sērijā līdz trim uzvarām pašlaik ir ļoti komfortabla vadība ar 2-0, bet Sanfrancisko vienībai vairāk nav iespēju zaudēt un tāpēc nākošo abu komandu spēli uz metēju kalniņa sāks Medisons Bamgārners, kuram būs jāmēģina izglābt sezona.

Savukārt otra Nacionālās līgas pusfinālsērijas cīņa, starp Losandželosas “Dodgers” un Vašingtonas “Nationals” šonakt neturpinājās, jo bija spēlei nelabvēlīgi laika apstākļi, proti, lietus. Pārcelto maču paredzēts aizvadīt šonakt.

MLB izslēgšanas spēles

Spēle1.2.3.4.5.Sērija
Toronto “Blue Jays” - Teksasas “Rangers”10:15:32-0
Klīvlendas “Indians” - Bostonas “Red Sox”5:46:02-0
Losandželosas “Dodgers” - Vašingtonas “Nationals”4:3-1-0
Čikāgas “Cubs” - Sanfrancisko “Giants”1:05:22-0

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-10-09 12:35, pirms 8 gadiem
Nu kā? Kur tad "Giants" starta pičeru rotācijas dziļums, kā dažs labs rakstīja? Samardža izrādījās tāds, kāds man ir iespaids par viņu... nu nav kaut kas ar viņu, nav... "Cubs" laikam priecājas, ka šo aizmainīja.
Bet vispār esmu visvairāk par "Indians", ļoti savlaicīgs bija Čizenhola "home run" otrajā spēlē.

     [+] [-]

, 2016-10-09 13:13, pirms 8 gadiem
cubs arī ņems WS,nu nav viņiem pretinieku šogad!

     [+] [-]

, 2016-10-09 18:48, pirms 8 gadiem
Beisbolā gadīties var visādi... Tači tāda pasaules sērija kā "cubs" un "indians" būtu īpatnēji, vēl nesen abi bija "pagrabā"...