Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Nosaukti MLB "All-Stars" izlašu sastāvi

Nosaukti MLB "All-Stars" izlašu sastāvi
Vašingtonas beisbola komandas lielākā zvaigzne Braiss Hārpers arī piedalīsies Zvaigžņu spēlē
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ir nosaukti Augstāko beisbola līgu (MLB) Amerikas un Nacionālās līgas komandu sastāvi, kas 17. jūlijā piedalīsies "All-Stars" mačā.

Šodien ir nosaukti tie Augstāko beisbola līgu (MLB) izcilnieki, kas 17. jūlijā atradīsies Vašingtonā, lai piedalītos Zvaigžņu spēlē. Jāpiebilst, ka MLB "All-Stars" mača dalībnieku noteikšana atšķiras no citām līgām, jo sākumsastāva laukuma spēlētājus izvēlas līdzjutēji, metējus – komandu galvenie treneri, bet rezervistus izvēlas spēlētāji un komandu treneri.

Lai vai kā, bet pie savas septītās Zvaigžņu spēles šoreiz tika Losandželosas "Angels" atsitējs un ārējās līnijas auzsargs Maiks Trauts. Pats fakts, iespējams, nebūtu pārsteidzošs, ja ne divi apstākļi – neviens cits no esošajiem spēles dalībniekiem nav "All-Stars" mačā piedalījies biežāk, kā arī Trauts aizvada savu astoto sezonu MLB kopumā.

Tāpat pie septītajām spēlēm tika Bostonas "Red Sox" metējs Kreigs Kimbrels un Džastins Verlanders no Hjūstonas "Astros", taču otrais no viņiem mačā nepiedalīsies.

Jāpiebilst, ka daudzus pārsteidza Atlantas "Braves" komandas pārstāvniecība šajā mačā, jo vienība, kas iepriekšējās četrās sezonās nespēja panākt pozitīvu uzvaru un zaudējumu bilanci, šoreiz ir pārstāvēta ar četriem spēlētājiem. Sākumsastāvā ir iebalsoti Fredijs Frīmens un Niks Markakis, Maiks Foltinevičs ir iekļuvis metēju rotācijā, bet Nacionālās līgas rezervistu sastāvā ir paņemts arī Ozijs Albīss.

Augstāko beisbola līgu Visu zvaigžņu mačs ilgu laiku tika reklamēts ar saukli "Šoreiz tas skaitās", tādējādi norādot uz to, ka beisbolā, atšķirībā no citiem sporta veidiem, Zvaigžņu spēle no sportiskās intrigas aspekta nav bezjēdzīgs pasākums, jo šī mača uzvarētājkomanda savai līgai nodrošina mājas spēļu priekšrocības Pasaules sērijā. Tiesa, šogad tas tā nebūs, jo jau kopš 2017. gada mājas laukuma priekšrocība Pasaules sērijā tiek noteikta pēc komandu regulārās sezonas maču bilances.

No otras puses, beisbola "All-Stars" spēle Ziemeļamerikā ir svarīgs notikums, jo tas iezīmē vasaras sezonas vidu (lai gan tehniski tas tā nav), kā arī šajā laikā sporta aprindās tiek dalītas prestižās ESPYS balvas.

Jāpiebilst, ka bez pašas spēles, "All-Stars" pasākumu ietvaros notiks arī citi pasākumi, piemēram, daudziem ilgi gaidītais "Home run" dērbijs, kā arī jauno talantu mačs, kurā ASV jaunie talanti spēlē pret pārējās pasaules labākajiem jaunajiem beisbolistiem. Jāpiebilst, ka abas komandas veido tikai zemāko līgu spēlētāji.

MLB "All-Stars" komandu sastāvs

Poz.Nacionālā līgaAmerikas līga
CVilsons KontrerassVilsons Ramoss
1BFredijs FrīmensHosē Abreu
2BHavjers BaezsHosē Altuve
3BNolans OrenadoHosē Ramirezs
SSBrendons KraufordsMenijs Mačado
OFNiks MarkakisMūkijs Betss
OFMets KempsMaiks Trauts
OFBraiss HārpersĀrons Džadžs
DH-Džeidī Martinezs
RezervistiRezervisti
Basters PouzijsSalvadors Perezs
Džeitī RealmutoMičs Morlends
Pols GoldšmitsGleibers Toress
Džoijs VotoFransisko Lindors
Ozijs AlbīssAlekss Bergmans
Skūters DženetsMaikls Brantlijs
Eugenio SvarezsDžordžs Springers
Trevors StorijsMičs Hanigers
Čārlijs BlekmonsŠin-So Čū
Lorenzo KeinsNelsons Kruzs
Kristians Jeličs-
MetējiMetēji
Patriks KorbinsTrevors Bauers
Džeikobs DegromsHosē Beriozs
Šons DūlitlsAroldiss Čepmens
Maiks FoltinevičsGerits Kols
Džoss HeidersEdvins Diazs
Breds HendsEidžejs Haps
Kenlijs DžensensHosē Himenezs
Džons LestersKreigs Kimbrels
Mailss MikolassKorijs Klubers
Ārons NolaKriss Seils
Makss ŠerzersLuī Severino
Felipe VaskezsBleiks Treinens
-Džastins Verlanders

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.