Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Otani un Teilons spīd un izcīna uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

Otani un Teilons spīd un izcīna uzvaras
Džeimisons Teilons saņem apsveikumus
Foto: GETTY IMAGES/Scanpix

Šoheis Otani un Džeimisons Teilons aizvadīja lieliskus mačus Augstākajās beisbola līgās (MLB), pietuvojoties perfektām spēlēm, un palīdzējā savām komandām tikt pie pārliecinošiem panākumiem.

Vakardien kārtējo lielisko spēli aizvadīja Šoheis Otani, kurš nu spīdēja no metēju kalniņa. Septiņu iningu laikā viņš pieļāva tikai vienu atsitienu un vienreiz palaida atsitēju uz pirmo bāzi bez sitiena, taču nezaudēja nevienu punktu un izpildīja 12 straikautus. Šāds sniegums, kas bija tuvs perfektai spēlei, palīdzēja Losandželosas "Angels" tikt pie uzvaras, ar 6:1 pārspējot Oklendas "Athletics".

Maiks Trauts šajā spēlē izcēlās ar diviem atsitieniem, viens no kuriem bija "Home run", un diviem gūtiem punktiem. Tāpat ārpus laukuma bumbiņu raidīja arī Alberts Puhols.

Tiesa, par dienas galveno varoni japānis nekļuva, jo deviņu iningu spēli aizvadīja Pitsburgas "Pirates" metējs Džeimisons Teilons. Šajā laikā viņš pieļāva vienu atsitienu un divus brīvgājienus, septiņiem atsitējiem norādot ceļu atpakaļ uz rezervistu soliņu, punktus tā arī nezaudējot. Vēl vairāk, metējs pats otrā ininga laikā izsita vienu punktu, kas beigu beigās arī izrādījās uzvaru nesošais.

Runājot par uzbrukumu, piektajā mača iningā Gregorijs Polanko izcēlās ar "Home run", bet Džošs Bels un Korijs Dikersons (ar "Home run") šajā pašā iningā guva vēl pa punktam, tādējādi uzstādot mača gala rezultātu – 5:0.

Citā spēlē, kurā Vašingtonas "Nationals" ar .6:8 piekāpāsŅujorkas "Mets", Braiss Hārpers izvirzījās vadībā atsitēju reitingā pēc gūto "Home run" skaita, jo nu viņam ir seši veiksmīgi sitieni skatītāju tribīnēs.

Savukārt Džeiks Arieta, kurš šajā sezonā pievienojās Filadelfijas "Phillies", piedzīvoja debiju mačā pret Maiami "Marlins", taču par veiksmīgu to nez vai var nosaukt, jo pēc diviem zaudētiem punktiem un kopumā ne tās labākās spēles dēļ, ceturtajā iningā viņu arī pasauca malā.

Ne to labāko spēli demonstrē vēl viens šajā starpsezonā pieraksta vietu nomainījušais beisbolists – Džankarlo Stentons, kurš pagājušājā nedēlā tika izsvilpts par pieciem straikautiem, vakardien atkārtoja to vēlreiz – septiņi izgājieni uz atsišanu un piecas reizes viņš zaudēja metējam, bet Ņujorkas "Yankees" piekāpās Baltimoras "Orioles" ar 7:8.

MLB regulārā sezona, 08.04.

ViesiMājniekiRezultāts
RaysRed Sox7:8
OriolesYankees8:7
RoyalsIndians1:3
RedsPirates0:5
MarlinsPhillies6:3
TigersWhite Sox1:0
CubsBrewers3:0
PadresAstros1:4
DiamondbacksCardinals4:1
Blue JaysRangers7:4
BravesRockies4:0
DodgersGiants2:1
AthleticsAngels1:6
MetsNationals8:6
MarinersTwinsPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/