Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Brewers" iekļūst nākamajā kārtā, "Dodgers" piedzīvo pirmo zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Brewers" iekļūst nākamajā kārtā, "Dodgers" piedzīvo pirmo zaudējumu
Foto: USA Today/Scanpix

Šonakt turpinājās Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas mači un pēc tiem jau tika noskaidrots viens trešās kārtas dalībnieks, taču Losandželosas "Dodgers", kuri iepriekš nebija zaudējuši ne punktu, atzina Atlantas "Braves" pārākumu.

Dienas pirmajā mačā tikās Kolorado un Milvokī vienības. "Rockies" šajā sērijā atradās iedzinējos, turklārt, ar rezultātu 0-2, kas nozīmēja, ka, lai viņi spētu iekļūt nākamajā kārtā, Kolorado vienībai ir nepieciešamas trīs uzvaras pēc kārtas. Diemžēl, bet "Rockies" šajā sērijā nespēja izcīnīt pat vienu panākumu.

"Brewers" sērijas trešo spēli aizvadīja lieliskā komandas stilā, sākot no pirmā ininga audzējot savu pārsvaru, līdz beigu beigās sasniedza rezultātu 6:0. Metēji arī šajā mačā izdarīja lielu darbu, pret spēcīgo Kolorado komandu pieļaujot vien četrus atsitienus un atstājot "Rockies" vienību sausā.

Savukārt otrajā Nacionālās līgas sērijā Atlantas "Braves" atguvās no pirmajos divos mačos piedzīvotā šoka, precīzāk, diviem zaudējumiem, kuros atlantieši nespēja gūt ne punktu, un izcīnīja pirmo uzvaru sērijā – 6:5.

Jāsaka, ka šī spēle bija diezgan spraiga un interesanta, jo Atlantas vienība jau otrajā iningā izvirzījās vadībā ar 5:0, pateicoties Ronalda Akunas "Grand Slam" sitienam, taču noturēt šo vadību "Braves" vienībai neizdevās un jau piektajā iningā rezultāts bija 5:5. Jāsaka, ka "Dodgers" šo izrāvienu panāca ne bez Akunas palīdzības, kurš kļūdījās aizsardzībā, kas noveda pie divu punktu zaudējuma.

Spēles atrisinājums tika sagaidīts sestajā iningā, kad Fredijs Frīmens izsita punktu, kas arī nodrošināja Atlantas komandai pirmo panākumu sērijā. Tiesa, lai tiktu trešajā izslēgšanas maču kārtā "Braves" komandai vajag tikt pie vēl diviem panākumiem, kamēr "Dodgers" pietiks ar vienu.

MLB izslēgšanas mači, Divīziju kārta

Komandas1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.Sērijā
Rockies2000
Brewers3463
Dodgers6352
Braves0061
Indians210
Astros732
Red Sox521
Yankees461

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/