Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Kolons kļūst par uzvarām bagātāko Latīņamerikas metēju

Juris Miņins
Juris Miņins

Kolons kļūst par uzvarām bagātāko Latīņamerikas metēju
Bartolo Kolons
Foto: USA Today/Scanpix

Bartolo Kolons, kurš pazīstams arī kā "Lielais seksīgais", šodien izcīnīja savu 246. uzvaru Augstākajās beisbola līgās (MLB), kļūstot par uzvarām bagātāko Latīņamerikas metēju lielajā līgā. Viņa Teksasas "Rangers" ar 11:4 pārspēja Sietlas "Mariners".

45 gadus vecais Dominikānas Republikas metējs Bartolo Kolons, kurš šajā starpsezonā pievienojās Teksasas "Rangers" komandai, vairāk kā mēnesi, t.i., sešus mačus pēc tam, kad izcīnīja savu 245. panākumu, mēģināja tikt pie izšķirošās uzvaras, lai kļūtu par visu laiku uzvarām bagātāko Latīņamerikā dzimušo beisbolistu un šonakt viņam tas arī izdevās.

Lai arī septiņu iningu laikā Kolons pieļāva astoņus atsitienus un zaudēja četrus punktus, veicot tikai vienu straikautu, "Rangers" aizsardzība darbojās pietiekoši labi, bet uzbrukumā Rogneds Odors un Džuriksons Profārs guva, attiecīgi, četrus un trīs punktus, ar ko bija pietiekoši, lai svinētu uzvaru.

Līdz ar šo panākumu Dominikānas Republiku pārstāvošais Bartolo Kolons, kurš pazīstams arī ar iesauku "Big sexy", ir kļuvis par uzvarām bagātāko Latīņamerikā dzimušo beisbolistu, apsteidzot no Nikaragvas nākušo "El Presidente" jeb Denisu Martinezu, kurš līgā ienāca septiņdesmito gadu otrajā pusē un spēlēja līdz 1998. gadam.

Bartolo Kolons, kurš ir četrkārtējs "All-Stars" mača dalībnieks un 2005. gada MLB Amerikas līgas labākais metējs, līgā ienāca 1997. gadā un Teksasas "Rangers" ir viņa divpadsmitā komanda.

Jāpiebilst, ka Kolons ir ne tikai uzvarām bagātākais Latīņamerikas beisbolists, bet arī uzvarām bagātākais pašlaik aktīvais metējs. Tiesa, šobrīd Ņujorkas "Yankees" pārstāvošais Sīsī Sabatija no viņa atpaliek vien par diviem panākumiem. Uzvarām bagātākais MLB metējs ir Sajs Jangs, kurš ir vienīgais, kam izdevās pārvarēt 500 uzvaru robežu (511). Tiesa, viņš spēlēja aizpagājušā gadsimta izskaņā un 20. gadsimta pirmajā desmitgadē.

MLB regulārā sezona, 07.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesNationals3:8
AstrosGiants2:1
Red SoxBlue Jays10:7
BravesNationals3:1
TwinsIndians3:2
RedsMets6:1
CardinalsMarlins3:2
OriolesRays3:4
MarinersRangers4:11
YankeesWhite Sox4:3
PadresBrewers11:5
CubsRoyals5:0
PiratesRockies10:2
PhilliesDiamondbacks5:2
DodgersAthletics4:2
TigersAngels5:11

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-08-08 17:07, pirms 6 gadiem
Virsraksts vienkārši iespārda...😁😁😁

     [+] [-]

, 2018-08-08 19:00, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Angelina, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk