Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Reinoldss gūst 10 punktus, "Nationals" pārspēj "Marlins"

Juris Miņins
Juris Miņins

Reinoldss gūst 10 punktus, "Nationals" pārspēj "Marlins"
Marks Reinoldss
Foto: USA Today/Scanpix

Marks Reinoldss aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā bija neapturams, jo atsita bumbiņu visās piecās reizēs, kuras devās uzbrukumā, kopumā gūstot 10 punktus. Tas viņa Vašingtonas "Nationals" ļāva svinēt uzvaru pār Maiami "Marlins" ar 18:4.

Pēc tam kā Vašingtonas "Nationals" komanda piedzīvoja astoņus zaudējumus desmit mačos, kā arī kopumā spēlēja visnotaļ vāji, spēlētāji bija noorganizējuši komandas iekšējo sapulci, kurā piedalījās vien paši un, laikam, tas deva rezultātu, jo nu vašingtonieši ir uzvarējuši trīs mačus pēc kārtas, pēdējo no tiem pat ļoti pārliecinoši, ar 18:4.

Lielākais šī mača, kā arī visas spēļu kārtas varonis, protams, bija Marks Reinoldss, kurš bumbiņu atsita visos piecos mēģinājumos, ko devās laukumā, divas reizes izceļoties ar "Home run" un kopumā izsitot desmit punktus. Jāpiebilst, ka Reinoldss ir tikai otrais spēlētājs MLB vēsturē, kuram ir izdevies tikt pie pieciem atsitieniem piecos mēģinājumos, kopumā izsitot vismaz 10 punktus. Tāpat viņš ir vien 15. beisbolists līgas vēsturē, kurš mača laikā ir izistis ar diviem cipariem rakstāmu punktu skaitu.

Interesanti, ka visu laiku labākais vienā MLB mačā gūto punktu rezultāts ir divpadsmit punkti. Tiesa, šādu rādītāju ir izdevies sasniegt vien diviem beisbolistiem – Džeimsam Botomlijam 1924. gadā un Markam Vitenam 1993. gadā.

Tāpat jāatzīmē Makss Šerzers. "Nationals" metējs gan šoreiz neizcēlās ar ārkārtēju sniegumu, septiņu iningu laikā pieļaujot septiņus atsitienus un zaudējot četrus punktus, pie trim brīvgājieniem un tikpat straikautiem, taču viņš tika pie sava 11. panākuma sezonā un pirmā – kopš 5. jūnija.

No citām spēlēm var izcelt Arizonas "Diamondbacks" uzvaru pār Sandjego "Padres" ar 20:5. Šajā mačā gan neviens no spēlētājiem uzbrukumā brīnumus nerādīja, taču Pols Goldšmits, Deivids Peralta, Niks Ahmeds un Alekss Avila katrs izsita pa trim punktiem.

Savukārt "Padres" sākumsastāva metējs Taisons Ross tika nomainīts pēc diviem iningiem, kuru laikā viņš pieļāva septiņus atsitienus un zaudēja astoņus punktus. Tiesa, kā var noprast pēc rezultāta, arī pārējiem Sandjego komandas metējiem, kas šodien devās uz metēju kalniņa, īpaši labāk gan neveicās.

MLB regulārā sezona, 07.07.

ViesiMājniekiRezultāts
OriolesTwins4:5
RedsCubs7:8
PhilliesPirates3:2
CardinalsGiants3:2
YankeesBlue Jays8:5
AthleticsIndians6:3
RangersTigers2:7
BravesBrewers5:1
RockiesMariners5:1
White SoxAstros6:12
DodgersAngels3:1
Red SoxRoyals15:4
MarlinsNationals4:18
PadresDiamondbacks5:20

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/