Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Neverausks pasēj vadību, "Pirates" zaudē

Juris Miņins
Juris Miņins

Neverausks pasēj vadību, "Pirates" zaudē
Dovids Neverausks
Foto: GETTY IMAGES/Scanpix

Neveiksmīgu spēli Augstākajās beisbola līgās (MLB) vakar aizvadīja lietuvietis Dovids Neverausks, kurš ļāva Sinsinati "Reds" komandai atspēlēties, kas beigu beigās noveda pie Pitsburgas "Pirates" zaudējuma.

Lai arī pirmssezonas reitingos Pitsburgas "Pirates" komanda netika saukta par favorīti, taču pirmajos mačos viņi ir demonstrējuši gana labu sniegumu uzvarot sešos no septiņiem mačiem. Astotajā spēlē viņiem bija jātiekas ar citu savas divīzijas komandu, Sinsinati "Reds".

Šī spēle sākās gana veiksmīgi priekš pitsburgiešiem, jo pirmo divu iningu laikā viņi prata panākt 4:0 (divi punkti Korija Dikersona kontā), taču tālākā spēle gan netika aizvadīta viņu zīmē. Sākumsastāva metējs Čeds Kūls trešajā un piektajā iningos pieļāva pa punktam, bet sestajā spēles cēlienā Dovids Neverausks zaudēja uzreiz divus, nopelnot savu šīssezonas pirmo zaudēto vadību. Savukārt Eugenio Suarezs kļuva par mača galveno varoni astotajā iningā, kad ar vienu "Home run" sitienu guva trīs punktus un nodrošinot savai komandai uzvaru. Kopuma Suarezs izcēlās ar trim atsitieniem četros izgājienos uz atsišanu un guva piecus punktus.

Dovids Neverausks spēli noslēdza pēc viena aizvadīta ininga, kura laikā, kā ziņots zaudēja divus punktus, pieļāva trīs atsitienus un vienu brīvgājienu, veicot arī vienu straikautu.

Pievēršoties citām spēlēm, Hjūstonas "Astros" ar 1:0 pagarinājumā pieveica Sandjego "Padres". Vienīgo punktu šajā spēlē, desmitajā iningā, guva Alekss Bergmans, kurš uzsita bumbiņu gaisā un šādi sitieni parasti ir viegls ķēriens aizsargiem, taču "Padres" komandas aizvadītās starpsezonas lielākais pirkums, Eriks Hosmers, kļūdījās, bumbiņu nenotvēra un tas ļāva mājas bāzi sasniegt Derekam Fišeram.

Hjūstonas komandas metējs Gerits Kols gan pirms tam aizvadīja labu spēli, septiņos iningos pieļaujot piecus atsitienus, taču izceļoties ar 11 straikautiem.

Savukārt Sanfrancisko "Giants" un Losandželosas "Dodgers" mačs noslēdzās 14. iningā pēc tam kā "Home run" bija guvis Endrjū Makačens, kurš kopumā šajā mačā izcēlās ar četriem gūtiem punktiem, panākot 7:5. Jāpiebilst, ka kopumā Makačens izcēlās ar sešiem atsitieniem no septiņiem mēģinājumiem.

Visbeidzot, Filadelfijas "Phillies" nodemonstrēja ko tādu, kas notiek ne katrā sezonā, proti, viņi prata gūt 20 punktus pret Maiami "Marlins", svinot panākumu ar 20:1. Interesanti, ka Floridas komanda bija pirmā, kas tika pie punkta, taču tālākajā spēles gaitā Pensilvānijas štata komanda darīja uzbrukumā ko vien vēlējās. Sešus punktus šajā mačā guva Maikels Franko, kurš tādējādi ir izvirzījies pirmajā vietā visā MLB izsisto punktu ziņā.

MLB regulārā sezona, 07.04.

ViesiMājniekiRezultāts
RaysRed Sox3:10
OriolesYankees3:8
MetsNationals3:2
TigersWhite Sox6:1
MarinersTwins11:4
DiamondbacksCardinals3:5
CubsBrewers5:2
RoyalsIndians1:0
MarlinsPhillies1:20
DodgersGiants5:7
RedsPirates7:4
PadresAstros0:1
BravesRockies2:3
AthleticsAngels7:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/