Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" pagarina sadarbību ar "playoff" varoni Eovaldi

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" pagarina sadarbību ar "playoff" varoni Eovaldi
Neitans Eovaldi
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionvienība Bostonas "Red Sox" ir noslēgusi jaunu līgumu ar metēju Neitanu Eovaldi, kurš spēlēja lielu lomu iepriekšējās sezonas izslēgšanas mačos.

2018. gada Pasaules sērijas uzvarētāja Bostonas "Red Sox" ir paziņojusi, ka turpinās sadarbību ar metēju Neitanu Eovaldi. Abas puses ir vienojušās par četru gadu sadarbību, kas novērtēta uz 68 miljoniem ASV dolāru, jeb 17 miljoniem ik sezonu.

Neitans Eovaldi iepriekšējo MLB sezonu sāka Tampabejas "Rays" kreklā, taču tās laikā tika aizmainīts uz Bostonas "Red Sox". Regulārajā sezonā viņš jaunās komandas rindās aizvadīja 12 mačus, 11 no tiem laukumā dodoties sākumsastāvā, bet izslēgšanas mačos Eovaldi sevi parādīja no citas puses, proti, viņš piedalījās sešās spēlēs, bet tikai divās laukumā devās jau no paša mača sākuma.

Kopumā "playoff" turnīrā viņš aizvadīja 22.1 iningu, zaudējot tikai četrus punktus, turklāt, viņš arī demonstrēja faktiski neatsitamu metienu, kas sasniedza 100 jūdzes/stundā (aptuveni 160 km/h) lielu ātrumu.

Interesanti, ka Pasaules sērijas trešajā spēlē, kas bija viena no ilgākajām MLB vēsturē, Neitans Eovaldi laukumā devās 12. iningā, taču vienalga spēja veikt 97 metienus, kas faktiski ir sākumsastāva metēja darba apjoms.

Kā arī...

- Klīvlendas "Indians" ir pagarinājusi līgumu ar metēju Karlosu Karasko. Viņš klīvlendiešu rindās spēlēs līdz pat 2020. gadam. Jāpiebilst, ka tas savainojumu mocītajam venecuēlietim ir labs karjeras pavērsiens.

- Minesotas "Twins" savukārt ir noslēgusi līgumu ar otrās bāzes spēlētāju Džonatanu Skūpu – 1 sezona, 7.5 miljoni. Tas ir kārtējais solis "Twins" iekšējā laukuma spēlētāju rotācijā,

- Traģiskas ziņas ir saņemtas no Meksikas, kur pēc vienas no mačiem, dodoties mājās, autoavārijā bojā gāja divi bijušie MLB spēlētāji Hosē Kastiljo un Luiss Valbuena. Tiek ziņots, ka viņi, izvairoties no akmeņu nogruvuma, strauji iebraukuši pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar citu auto.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports